"Zeleno svetlo" Vučiću dato tokom posete Palmera

* Da li Vučić ima podršku Moskve, znaće se po roku za isporuku ruskih vojnih aviona MIG-29
Izvori Danasa tvrde da je premijer Srbije dobio "odrešene ruke" za predsedničku kandidaturu

Ostavite komentar


  1. Da li je ,,okidač" za Vučićevu kandidaturu poseta Metjua Palmera ili ne, stvar je spekulativne prirode. Ono što će biti potvrda ili demanti, u sistemu spojenih posuda spoljne i unutrašnje politike, videće se u martu isporukom naoružanja iz Rusije. Dakle, pre najvažnijih izbora po Srbiju!!! Po sudu mnogih, izbalansirani spoljno-politički dosadašnji kurs Srbije, koji je rezultirao i najvećim uspesima ove Vlade, ni u kom slučaju ne bi trebalo menjati. To je nešto što prosto visi u vazduhu, kada je opšte raspoloženje javnog mnenja u pitanju. To određuje i visok rejting samog Vučića. Ne verujem da bi bilo ko, pa ni Vučić, rizikovao takav zaokret, koji bi uslovno bio uzrok remećenja unutrašnjo-političkih prilika. Džaba ,,magneti" poput EU, većinsko raspoloženje Srba je usmereno u podršci umerenosti i ravnoteži koja donosi rezultate, što ova vlast praktično i radi!

  2. Da li je zapravo nama predsednik drzave Tramp s obzirom da kod njih f-ja premijera i ne postoji. Kada oni daju odresene ruke sta god da uradis je dozvoljeno.

  3. Znači cilj je da u drugi krug pored Vučića uđu Toma ili Jeremić…tacnije bilo ko osim Jankovića

  4. Koje je ovo špekulisanje. AV se smatra bukvalno delom administracije Obame i Klintonovih. Sve će se vrlo brzo videti a tokovi novca koje je SNS imala iz SAD su prekinuti. Ista je situacija sa skoro sigurnim izlaskom arapskih partnera iz BGH2O. Vučić kupuje sebi vreme eto to je cela i jedina istina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.