Zelenović (Lista Moramo): I budući kandidat i sami građani prvenstveno očekuju dogovor opozicije

Ostavite komentar

  1. Koji dogovor,Đilas će sve da upropasti,do juče sve bojkotovao.Vučić i njegovi mediji uporno žele da Đilasa predstave kao vođu opozicije sa napadima na njega.To je jasno kao dan.Za predsedničkog kandidata možda bi bili dobri Vladika Grigorije ili Bodiroga.

  2. Vi iz opozicije nikako da shvatite da je bitno da budete jedinstveni. Mi, narod to kapiramo.

  3. Lopuzo neovejana neces nikad vise vladati i slogan si ukrao od hrvatskog
    pokreta mozemo.hr

Ostavite komentar

Politika

Grupa građana: Ziđin obmanjuje javnost, nije bilo kamenovanja radnika na planini Starica 10

Porfirije je kao nijedan patrijarh do sada u službi Vučićeve spoljne politike: Božović o izostanku govora mržnje prema Albancima na Vidovdan

Porfirije Perić je kao nijedan patrijarh do sada u službi Vučićeve spoljne politike. On zbog poslušnosti spolja može da radi šta hoće unutar Srbije. Takav je dogovor - ocenjuje za Danas Balša Božović, predsedavajući Izvršnog odbora Regionalne akademije za razvoj demokratije, odgovarajući na pitanje da li je SPC, kao i do sada, izlazila u susret ciljevima koje aktuelni režimi i vlast želi da postigne, bilo oni i od strane istog aktuelnog režima koji naglo menja kurs - od propagiranja mržnje prema kosovskim Albancima, do pomirljivog tona.

Naslovna strana

29. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.