Zelenović: Mere Vlade za poboljšanje izbornog procesa su trice i kučina

Ostavite komentar


  1. SzS se ponasa iskljucivo kao malo dete koje kaze nevu da se igram ako svi ostali ne prihvate ono sto ka hocu, e pa decaci u politici i zivotu to tako ne moze.

    1. Potpuno si u pravu, ne razumeju oni sta je politika jer su im strani pojmovi ukradti, prevariti, lagati, bahatiti se I bogatiti, poniavati, izigravati I urusavati institucije….. Ma mrazi me vise da nabrajam dugacak je spisak.

      1. Treba im dati izborne uslove kao Srbima na KiM.jer vidim,nemaju ništa protiv takvih uslova.

  2. Dok se mediji potpuno ne oslobode za opoziciju i drugo misljenje da se cuje,do tada samo BOJKOT, I tacno covekmkaze ovo sj trice i kucine

  3. ljudi koji razmišljaju svojom glavom više neće izlaziti na izbore dok se ne oslobode RTS i RTV. Ja ne bi izašao na ove izbore sve da ih niko od stranaka ne bojkotuje, to su izbori za naivce.

  4. Sve dojkAV ima lažnu podršku sa zapada on može da radi šta hoće.
    Zapad podržava AV jer žele da nas potpuno unište. Mesto da pritiskaju da država napreduje oni podržavaju suprotno. To nisu prijatelji gradjana Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.