Zelenović: Nudimo svima da se udružimo i zajednički pobedimo Vučića

Ostavite komentar


  1. Kako da se udruže kada svakodnevno medjusobno, jedan drugome „oči vade“. Nemojte se mučiti, ne udružuju te se jer, gubite vreme na nečemu što je unapred osudjeno na propast.

  2. Hahahahahaah svi da se udruzite nista ne mozete predsedniku ima ko glasa za njega a to je NAROOOD

  3. Taj Zelenović je mogao narodu nešto bolje da ponudi, nešto što će im za života ostati a ne da širi mržnju i haos.

  4. Opozicije oko jedne stvari ne može da se dogovori, samo se svadjaju, i ja takvima treba da verujem i dam glas? Ne hvala.

  5. Čitam tekst iznova i iznova i ne mogu da se oporavim od zgroženosti. On nudi narodu da idu protiv Vučića koji daje sebe celog da se Srbija stabilizuje.

  6. Najidealnije bi bilo kada bi opozicija konačno prestala da bude opterećena Vučićem i krene da se bazira na slušanje naroda i njihove potrebe (kao što to radi i Vučić)

  7. Opozicija Vučiću može samo da zavidi, uvek ću podržavati SNS jer su oni za mene i moju porodicu mnogo uradili. I po pitanju povećanja plata i penzija kao i jednokratne pomoći…. ima brda stvari.

  8. Ko sme vise da se udruzuje s tobom posle onoga sto su uradio Cuti.S tobom covek kad se pozdravi mora da prebroji prste da vidi da li su mu svi tu!

  9. Demokratska opozicija Srbije treba da se udruži sa svim građanskim udruženjima i osnuje blok “ Protiv siromaštva i nasilja“. Iskrene desničarske stranke, neka se ujedinjuju u poseban blok protiv štetočinske SNS- SPS vlasti. Dve snažne predizborne koalicije, leva i desna, skoro sigurno će zbrisati sa političke scene ovaj nejaki politički komplot, kome je jedan bolesnik glavni adut.

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste 10

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će se sutra, iako nije Vidovdan, sve videti - ko su prijatelji, ko su oni koji prijatelji nikada nisu bili ili su bili lažni prijatelji, najavljujući da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija braniti čast i obraz srpskog naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.