Zelenović: Nudimo svima da se udružimo i zajednički pobedimo Vučića 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ)

Nudimo svima da se udružimo i zajednički pobedimo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na parlamentarnim izborima koje smo tražili da se održe do kraja godine, poručio je danas kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović.

On je sa kolegama iz Demokratske stranke i Srbija centar (Srce) razgovarao sa građanima na Karaburmi i izrazio uverenje da je u zajedničkoj borbi i kampanji moguće savladati režim.

Zelenović je izjavio da bi to mogli biti pravi parlamentarni izbori koje se Vučić ne bi usudio da „krade i potkrada“.

Ovo je primer kako na delu izgleda naša deklaracija o zajedničkom delovanju, poručili su Zelenović, lider Srca Zdravko Ponoš i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.

Oni su na Karaburmi sa građanima razgovarali o produžetku trase BG voza do tog dela grada.

To je primer čemu bi trebalo da službi politika, da građani bolje žive, a ne ono čemu smo svedočili u petak na Vučićevoj konferenciji za novinare. Obećao je ljudima korpu namirnica i parizer sa tri odsto pilećeg mesa. U onoj korpi mu je falio toalet papit, pa su mu građani to poslali preko televizije Pinka, rekao je Ponoš.

Lutovac je naveo da je akcija na Karaburmi primer kako su partije ostavile po strani idološke i programske, razlike, jer je svima zajednički javni interes građana.

Dajemo primer drugima kako promeniti politiku iz korena, iz one koja je sada okrenuta ličnim interesima onih na vlasti, ka politici okrenutoj isključivo građanima, poručio je Lutovac.

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić rekao je da je cilj akcije da se promoviše davno urađeni plan produžetka trase BG voza do Karaburme, Mirijeva i Višnjičke Banje.

Tuneli već postoje, potrebna je samo politička volja da se pristupi produženju trase i tako bi se do centra grada stizalo za 12 do 13 minuta. Beograd je u saobraćajnom i infrastrukturnom kolapsu i ovo je prilika da se građanima donesu rešenja, izjavio je Miketić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari