Zelenović: Opozicija bi uz veliki trud mogla da se organizuje u tri ozbiljne kolone

Predsednik Zajedno za Srbiju govori za Demostat u serijalu razgovora sa predstavnicima opozicije u susret predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. „Pitanje Kosova i Metohije treba da rešimo što pre. Vreme radi protiv Srbije i ta stvar treba da se okonča. Više puta sam rekao da sam spreman da učestvujem u svakom smislenom formalnom procesu. Neću da učestvujem u bilo kakvom cirkusu. Vidim da Srbija ima priliku da napravi iskorak, da osigura svoj opstanak i da otvori velike mogućnosti razvoja za ceo ovaj vek. Za to su potrebne hrabre odluke, a ne cirkuziranje koje pred očima ima samo predstojeće izbore. Državni interes naše zemlje i interes svake građanke i građanina Srbije i interes još nerođene dece je da se to reši i da integrišemo Zapadni Balkan u jednu političko-ekonomsku celinu. I onda, punom snagom prema zajedničkom učlanjenju u EU“.
    Koliko mnogo izgovorenog a sto bi moglo da stane u samo jednu recenicu. Sve ovo sto je Zelenovic ovako opsirno izlozio politicarskim jezikom, da kaze mnogo toga a nista konkretno, srpskim jezikom receno glasilo bi:“Priznali bismo nezavisnost Kosova“. Ako vec smatras da si dovoljno hrabar da uradis tako nesto onda budi hrabar pa to otvoreno i reci. Zato podrzavam njegov stav o tri jake opozicione kolone, jer ja kao opozicioni glasac za njegovu kolonu nikada ne bih glasao, da svi opoziciono opredeljeni glasaci imaju za koga da glasaju. Pa ako osvoje dovoljno glasova ne bi trebalo da predstavlja problem da se dogovore oko osnovnog, a to je da Srbija konacno istinski postane uredjena, pravna i demokratska drzava.

  2. Jedini koji za sada ima konkretne predloge za rešavanje nekih problema. Samo tako nastavite,podrška!

  3. Normalan covek, lisen raznih kompleksa i megalomanije. Melem na dusu u moru opskurnih likova na politickoj sceni Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.