„Otkako je Vučić na vlasti, Vlada Srbije je od grada Šapca otela 30 miliona evra“

Gradonačelnik Šapca o protestu naprednjaka ispred Gradske uprave

Ostavite komentar


  1. da je oteto samo gradu Šapcu, otima od svih gradova i opština, samo što o tome ni jedan novinar ne piše, izuzev Danasa. Na sajtu N1 ne možete da prokomentarišete jezivu centralizaciju, a da bude objavljen komentar. Beograđani su jedinstveni kada treba štiti njihovo pravo na uzimanje svega što ne bi trebalo da nam uzmu. Beograđani su jedinstveni i kada treba štititi njihova radna mesta u 150 nepotrebnih državnih agencija, u nepotrebnim državnim fondovima, zavodima, direkcijama, kancelarijama, kada treba ćutati o njihovim kontinuiranim pozajmicama sa državnog budžeta i ako su centralizacijom obezbedili da se svi učipljujemo solidarno u njihov gradski budžet, a da oni nikome ništa ne daju. Da bi mi prodali struju oni na teritoriji mog grada razvuku kablove i postave bandere, a ne ubace ni dinar u gradski budžet. Na teritorijji mog grada je naplatna rampa, a ona puni beogradski budžet. Na teritoriji mog grada posluju firme koje su izmestile centralu u Beograd, njihova vozila imaju Bg table, a habaju naše puteve bez ikakve nadoknade…Kada je interes beograđana u pitanju tu se briše granica između pozicije i opozicije, svi su jedinstveni u stavu da ih bezrazložno mrzimo, nisu u stanju ni da shvate da ih ne mrzimo, kao što ih nisu mrzeli ni slovenci i makedonci, samo su svi hteli pravičnu raspodelu dobiti.

  2. „vođa“ je namerno skresao lokalne budžete da bi bili nesposobni da održavaju ono što treba. samo oni koji su u dobrim odnosima sa republičkom kasom mogu da dobiju dodatna sredstva i da opštine žive normalno. eto to je ono što je bila suština kada je pre par godina kresao lokalne budžete a ne tamo neka štednja.

  3. Znamo odlicno sta otimaci SNS-a hoce da urade. Lopovi hoce izbore jer clanovima SNS-a je samo poznat sistem kradje. Dokazi postoje. U Beogradu u mojoj zgradi je doneto 5 listica za osobe koje nikad nisu niti zive u njoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.