Zelenović: Pozicija Srbije u rešavanju pitanja KiM se svakim danom pogoršava

Ostavite komentar


  1. Jasno i njemu da bez podrške tajkuna/tajnih službi/mafije nema šanse da se probije na scenu. Možda strani faktor ali na dalekoj grani je to.
    Nema nama spasa
    Narod sa ropskim mentalitetom, politički ograničen, nesposoban da shvati uzročno posledičnu vezu današnjeg stanja (komunizam, rusofilija, korupcija i opšta pljačka) nikad neće moći sam da prepozna nova lica. Ma kako bila sveža i kvalitetna.

  2. Pa vaš plan g. Zelenoviću se onda poklapa sa planom g. Vučića. Vi ste onda prirodni politički saveznici. Kad priznate takozvano Kosovo, vi onda posle održite izbore i vidite ko će da vlada. Vama su Jeremić i Obradović politički protivnici a Đilas nit smrdi nit miriše, pa ne znam gde bi ga svrstao. Vi ste zapadnim državama smao zamena za Vučića, ako on ne odradi šta je obećao. Nešto kao Čeda Jovanović samo ne toliko izraubovan.

  3. Kako ceš rešiti Pitanje Kosova Zelenovicu Objasni
    Ili je to tajna pres izbore pa cim se pobedi od toga nema ništa

  4. Zelenović poznat i po istoriskoj recenici: Boli me d__e za Kosovo!!!Ps:Ako bi kojim slucajem i Zelenko pobedio… mislim da bi se u Pritišni više slavilo !!

  5. Što je brzo to je kuso. Ali treba reći da je upravo opozicija bila protiv brzog rešenja koje je nudio Tramp (Razgraničenje, podela šta god to značilo) sa već potpisanim ugovorom Tramp, Tači i Vučić koji bi im doneo Nobelovu Nagradu, Trampu sigurnu pobedu na izborima a Tači bi se spasio Haga.
    Ovako smo oživeli Zombije, Koronu razmahali, na 25 godina Dejtona doveli ga u pitanje a narod koji je posle Jevreja najviše stradao od fašizma se proglašava genocidnim a njegovi lideri se porede sa Hitlerom.

  6. Postovani g.N. Zelenovicu.Svi postuju vasa progresivna stremljenja za unapredjenje politickih i ekonomskih promena u Srbiji.Nema i nece biti pomaka dok ne resimo administrativne granice i procistimo politikantsku scenu Vec 30 godina divanimo i rugamo se jedan drugome preko besmislenih stranaka i pokreta(sve ih je vise).Nikakvog rezultata na bolje nema,osim sto smo nagomilali oporuniste,kriminalce pa i izdajnike drzavnih interesa,tonuci u ekonomsku i politicku zavisnost.Potrebna je jaka pravna drzava koja ce biti u stanju sve ovo definisati,procistiti korupciju i zabraniti rad parazitskim tzv.strankama i pokretima.U suprotnom ,trazi se metez i nesreca.

  7. Зеленовићу, ако нисте били у стању да опстанете на власти у Шапцу како мислите да бринете о Србији. Брзо решавање питања КиМ подразумева „пуштање низ воду“ што није у сагласности са већинским ставом грађана Србије а демократски принцип је да се „слуша“ глас већине.

  8. Kaži ti ljudima kakve će penzije da primaju i plate kad vi dodajete, jer te vaše tačke su prepisan plan SNSa. Sve je to lepo ali pare batice pare mi od toga živimo.

  9. Proslediti ovo Madlenki, pošto je u pitanju prijava za „konkurs za poslove kalifa umesto kalifa Severnog Bliskog Istoka“, a koji je pre neki dan objavila Imperija Zalazećeg Sunca. Jer, jak kandidat, šteta da mu prijava propadne.

  10. Kako se samouništiti za kratko vreme? Lako. Preuzeti LDP politiku, pokazati Vučiću da ako on neće, ima ko hoće. Da li je Zelenović to sam smislio? Naravno da nije. Ima Evropa puno pametnih ljudi.
    Zašto je Zelenović tako brzo odustao od Šapca? Borba protiv Sandokana i te priče.Zašto ga pozicija više ne napada, a Đilasa razapinju na krst?

  11. Jedino resenje je, da se na Kosovo vrate svi Srbi i jos toliko novih naseli ! Nazalost Srbi se tiskaju u Beogradu i patriotski cekaju da im resenje padne sa neba…hahahahhhh

  12. Za sada ima moju pažnju, ako nastavi imaće i glas. Dosta je bilo foliranata koji čekaju da se nešto desi samo od sebe, pa da uzjašu na vlast, a suštinski nikakvu politiku i nemaju.

  13. Najsiromašniji se najviše brinu za Kosovo i za njih se svi grabe, i Vučić, i Jeremić i Đilas i svi ti krajnje desni. Njima svi i udovoljavaju na svoju sopstvenu korist i idiotizam siromašnih. Zelenović treba da odabere ciljnu grupu. Deo intelektualaca uz vlast su nacio alisti iz interesa, ne kao sirotinja koja osim nacionalizma nema ništa drugo. Treba da tipuje ostatke onih 7% đinđićevih glasača koje je DS izneverio i svakodnevno izneverava. Nek se mane nacionalističkog tela ono za njega neće glasati a sirotinja po najmanje.

  14. Bravo, Zelenoviću. Alal vera za dopis o smeni direktorke pozorišta, isto to su uradili i sa tobom. Bravo. Postoji sud u Strazburu. Diktatura jedne vlasti pašće ako se cela opozicija dogovori. Hoću da te vidim za novog gradonačelnika u nekom drugom gradu koji će tada biti slobodan grad kao što je nekada bio i naš Šabac. Pozdrav iz Sutjeske!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.