Zelenović: Sa ovakvim medijima ne možemo da postanemo zdravo i demokratsko društvo

Ostavite komentar


  1. Dajte neki program a ne samo kritike, ne valja vam ovo pa vam ne valja ono… dokle vise?

    1. Sada je ispalo da nikada nismo bili demokratsko društvo da se šta novinari zatvaraju u zatvore,ne nego je problem što bi svako da piše šta mu padne na pamet i kako kome odgovara,itekako ima medija koji izveštavaju realno i demokratski!

  2. kakvo nam je bilo stanje u medijima dok je recimo Djilas bio na vlasti?

    1. samo mi dajte podatak kad je Djilas bio na vlasti osim par godina u Bgd i kako je uticao na medije?mi Beogradjani smatramo da je Djilas posle Pesica najbolji gradonacelnik!
      A sto se Sapca tice, sve pohvale za vlast u Sapcu jer sam Sapcanka, a grozim se onih huligana koji urlicu kad dodju predstavnici opozicije u Sabac ili kad cujem onog jeremica kako izmislja da je privreda unistena posle 2000. kao da je posle 90.te sve radilo , prodavnice pune, snkcije dozvolile razmah privrede i takve price se objave i na sajtu embargo a na sajtu ni jedan komentar., toliko je citan.

  3. Stvarno nije u redu da se u sred pandemije uvodi zabrana informisanja , pandemija se dogadjala svima , mozda su se uplasili velikog broja preminulih koji se desavao u Italiji , sto nije nenormalno ali to nikako nije smelo ni da se pomisli .
    Ali zar nije bilo ruzno da se na predposlednjoj konferenciji lekarse struke nadje samo jedan jedini novinar , a emisju gledalo sigurno nekoliko milona gradjana ?. Kako bi se svako osecao u toj situaciji za onim stolom ?.Zamenica dirketora Infektivne klinike se drzala hrabro . Izgleda da na toj klinici radi bas neki fini strucan svet .

  4. Kad bi mediji pisali istinu kao sto vlast i porpagira to bi bila druga situacija, ali jednostavno neki vole da pisu sve i svasta, da ismisljaju lazi zarad tiraza.

  5. Kad nismo „demokratsko društvo“, kako je Zelenović bio i narodni poslanik, i već četri godine drži vlast u Šabcu?

  6. Zelenović broji sitno, ostalo mu je još 46 dana na vlasti, samo do izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.