Zelenović smatra da eventualni izlazak na izbore u Šapcu i Paraćinu ne može da našteti bojkotu

Ostavite komentar


  1. Gospodine Zelenovicu,zbog ovakvog vaseg usko lokalnog ponasanja bicete bojkotovani,kad tad, upravo ste Vi ti koji ste se najvise narugali ideji bojkota i time vec pobedili Vucica

  2. Tamo gde postoje fer uslovi za izbore treba da se izađe, tamo gde ne postoje Bojkot. E jedino ko ima uslove a želi da bude solidaran to je nešto drugo.

    1. Pa,je’l valja izborni zakon,ili ne?Ne možeš da budeš malo trudna,ili jesi,ili nisi.

  3. Samo kada se držite principijelno na svim nivoima može da se uspe u nameri da ostanu sami sa sobom. Ima samo jedna mala caka-ako ne učestvuješ na izborima ne možeš ni da učestvuješ u brojanju glasova, a onda je samo nebo granica kada su procenti u pitanju

    1. Tačno,ali evo ja ću da brojim glasove,ali za mobilni telefon, i to da bude neki bolji,bar 50 ‘iljadarki, i neću nikome da kažem kao ovi iz SzS (Sve za Sebe)…samo vama,ovde.

  4. E moj Zelenoviću…Godinu dana bio si jedan od glavnih zagovornika da moraju da se bojkotuju svi lažni Vučićevi izbori. Sećaš se da si pre 10 dana bio u Briselu sa delegacijom opozicije i da si rekao da će se bojkotovati izbori na svim nivoima i da svi koji izadju na bilo kakve izbore,svesno ili nesvesno rade za Vučića? Sećaš li se Sporazuma sa narodom koji si potpisao?

  5. Nije lako sabcanima… zamislite kako ce se svetiti SNSovci ako preuzmu vlast u Sabcu? Treba biti pametan i prilagoditi borbu protivniku … a borimo se protiv najprljavijih igraca u istoriji srpske politike… Ja bih izasao u Sabcu i u svakoj opstini gde SNS nema vlast… malo ce vas SNS pljuvati i drzati vekelu da ste dvolicni itd, ali i to ce da prodje… pljuvace vas i ovako i onako… Ujedninjena opozicija treba reci narodu, da se zbog losih ne demokratskih uslova bojkotuje na parlamentarnom nivou i u svim opstinama gde SNS drzi vlast. Zakljuckom da demokratski uslovi jednio postoje u opstinama gde SNS nije na vlasti.

  6. Ne zavaravajte se. Partokratija i korupcija je u Šapcu ista kao i u celoj Srbiji. U opštini i javnim preduzećima su isključivo članovi Zelenovićeve stranke. Nemojte meni pričati da nije tako. Znam, jer sam Šapčanin. I bojkovaću izbore.

  7. Da se lokalni i republički izbori održavaju vremenski odvojeno, ja bih svim srcem bio za izlazak na izbore na svim mestima gde eventualno postoji šansa za pobedu. U prvom redu u Šapcu.
    Ali nije tako. Održavaju se istovremeno, i svako od Šapčana koji izađe na izbore, podiže izlaznost, što direktno ide na ruku aktuelnoj vlasti. To je nepobitna činjenica.
    Drugo, govoriti „samo 2 grada“ nije baš fer. Šabac nije mali grad i bilo koji masovniji izlazak na izbore sigurno neće imati istu težinu kao, naprimer, u Babušnici ili Trgovištu. Prosto rečeno, nisu sve opštine jednake po populaciji. A to se recimo relativizuje.
    Ličnog sam mišljenja da Vučića u suštini nije ni briga da li će, u Šapcu i Paraćinu, ponovo pobediti opozicija ili ne. Važno mu je da slomi ideju svopšteg bojkota, a masovnost izlaska u navedena 2 grada mu upravo ide na ruku. Ako bojkot ne uspe, lako će on posle slomiti otpor „samo 2 mesta“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.