Zelenović: Vučić izaziva građanske sukobe

Ostavite komentar


  1. „Ko se maca lati od maca ce da i strada“, poslovica je stara. Ko se „vatrom“ igra opecice se vrlo brzo, moze da glasi nastavak.

  2. Pa,vi,Zelenoviću,već godinu dana priželjkujete sukobe.Nego,znaš li ti,ili si zaboravio,gde se nalazi Šabac?

  3. To je neizbezna posledica sve vecih konfrontacija u drusrvu koje traje decenijama.

  4. Gradjanake sukobe izaziva opozicija svojim neprimerenim ponasanjem. Pozivanje na nasilje nije nacin da se cuje drugacije misljenje! Svako ima prava da misli i kaze sta zeli ali da to bude na jedan normalan, demokratski nacin, a ne metaforama u novinama od kojih se normalnom coveku dize kosa na glavi!

    1. Sredi im gostovanje na RTS-u i ne brini za opoziciju….takodje, i predstavnicima „1 o d 5 miliona“.

      1. Pa u svakom “Upitniku“ su prisutni,šta bi ti,da spavaju tamo?Pa RTS nije hotel.

  5. Vidite sta gradjani misle o opoziciji pa ste se uplasili jer postajete svesni da narod veruje Vučiću i njegovoj politici.

  6. Ovo što SNS trenutno radi sa tim „spontanim“ skupovima podrške svom robovlasniku je odraz očigledne slabosti, videli smo u proteklih godinu dana da Vučić poseže za ovakvim svojim sendvičarskim mitinzima u periodima kad mu je opstanak na vlasti najugroženiji. Dakle ovo što opozicija radi sa otvaranjem afera je dobar posao, šteta što narod za sada ne shvata da bi novi talas protesta po svim gradovima najverovatnije okončao diktaturu.

  7. Gradonačelniče Šapca, jedini ste u Srbiji koji traži pismeno izjašnjsvanje građana i plus tz Referendum, gde se opet mogu izjašnjavati samo oni građani koji su svojim potpisom dali saglasnost na program i projekte Mesnih zahednica, a koje su upravo predlagali sami građani. Čini se sve u cilju da se novac ne dodeli Mesnim zajednicama, koji im inače po zakonu pripada. Zašto to čini? U svim MZ građani su dali poverenje SNS.

  8. pa jeste vucic izaziva sukobe u pravu covek,ulice sa motorku vezuje kapije sa lancima huska narod ,da ,za sve vucic kriv

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.