Zelenović: Živimo u zemlji gde vlast zatire samu ideju o dijalogu

Ostavite komentar


    1. Cinjenica je da sa lopovima ne treba razgovarati, Ali dok Su na vlasti nema druge nego razgovarati inace odmah pocnu da pale kuce I organizuju ubistva.

  1. Sa onima koji žele da se dočepaju vlasti na ulici uz upotrebu sile, nema šta da se razgovara.

  2. Ne bi se slozila sa tom konstatacijom da gradjani imaju strah da izraze svoje misljenje. A sto se tiče dijaloga mislim da opozicija ima ogroman strah od sopstvenog neuspeha pa ga vesto izbegava.

    1. Postovani, kao verujete da u Srbiji vlada demokratija I da postoji sloboda misljenja, napisite nesto negativno protiv rezima I da vidimo koje su posledice.

  3. Predlažem opozicionim liderima da se manu RTSa i da pređu na TV Šabac, tamo imaju punu i potpunu slobodu. Mogu i da proglase Šabac za bastion slobode. Ovo je slobodna zemlja.

  4. Građani nisu zastrašeni nego letargični. Možda vlast ne valja, ali opozicija nam je još gora. Eto zato ćutimo.

  5. Čim ti imaš prostor u medijima da zagađuješ i truješ svojim blesavim izjavama očigledno je da živiš u zemlji sa visokim stepenom tolerancije,a to što ti imaš da kažeš interesantno je samo maloumnicima i grabežljivcima za vlast i privilegije kakav si i sam

  6. Zelenoviću, nisi u pravu. Budi iskren prema sebi i drugima i reci kakvu komunikaciju imaš i da li je uopšte imaš sa kolegama iz S.Mitrovice u pogledu vođenja zajedničkih javnih preduzeća. Ti ni za komunalne stvari ne možeš da nađeš zajednički dijalog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.