Želeo bih da se kandidujem, sve zavisi od Vučića

Kad budemo unosili Badnjak u Predsedništvo, javnost će saznati ishod dogovora
Predsednik Srbije rekapitulirao pred novinarima svoj mandat

Ostavite komentar


  1. Ni mi ne želimo da propuštamo i sa zebnjom da gledamo odrastanje naše dece i unuka, zbog nakaradne vlasti SNS, Tome diplome, Vučića i sl. Puna podrška gospodinu Saši Jankoviću!

  2. Uprkos svom fakultetskom obrazovanju, predsednik Nikolić i dalje ne razume da svakom svojom izjavom samo povećava šanse Saši Jankoviću da pobedi na predsedničkim izborima. I stoga, verujem da je jedina šansa za Srbiju da predsednik Nikolić što češće daje izjave.

  3. Sve zavisi od podrške kome će je dati Vučić jer on uživa najveći ugled u građanima Srbije. Verujem da će Nikolić dobiti Vučićevu podršku jer dobro obavlja posao predsednika Srbije.

  4. Zdrav razum kaže da je Predsednik Nikolić u pravu, a o tome da li je dobro da se za Predsednika bira neko, ko će imati lošu saradnju sa premijerom, znaćemo kada prebrebrojimo glasačke listiće. Srbija će odlučiti i tako neka bude.

  5. Koliko god se trudio da deluje cool (hladno) vidi se da je Nikolicu i te kako stalom do kandidature.

  6. kako ga gleda sve vise , pitam se jel ovom coveku potreban doktor specijalista za razgovor znate onaj sto vas slusa, ili je nama potreban psiholog…

  7. Predsednik i vlada bi trebali da imaju dobru saradnju kako bi se sprovele sve reforme i logicno je da Nikolic odluku o kandidaturi donese ukoliko bude imao podrsku najjace partije u Srbiji

  8. Kada već ostvaruje rezultate politika rada rukovodstva Srbije, pa neka i nastave !A kandidat koji god da bude predstavnik SNS-a biće odgovarajuć!

  9. Ovde je sve jasno. Nikolic i Vucic ce dogovorom doci do zakljucka sta je najbolje po gradjane Srbije

  10. Зависност Николићеве кандидатуре од премијера указује на његов степен самосталности, зависности и личне одговорности у послу којим се бави. Николић показује да нема лични интегритет у одлучивању али да има велику жељу да настави са коришћењем угодности без одговорности. За његов избор није одговоран он већ Вучић, тиме указује и да за његове одлуке такође није одговоран он већ Вучић. Његова одговорност се тиме своди искључиво на коришћење угодности. Одговорност оставља Вучићу. За одлуку о кандидатури се крије иза Вучића, за порекло новца који се поклања његовој супрузи, крије се од грађана. Зашто? Зашто узима паре од оних који се крију од јавности?

  11. Nacice oni najbolji moguce resenje,u to ne treba da sumnjamo.Podrska za obojicu svakako.

  12. Dal bio Nikolic ili Vucic ,nije bitno, bitno je samo zavrsiti reforme koju je Sns zapocela.

  13. Nikolić je bio najbolji predsednik Srbije do sada ,nikada nije izlazio iz ustavnih okvira i dobro je radio svoj posao !!!

  14. Zna se već davno da Nikolić želi drugi mandat i dobiće ga, biče kandidat i lako će uz Vučića pobediti, takve su prilike u Srbiji.

  15. Garantovano je moj šesnaestogodišnji gimnazijalac elokventniji od tebe, druže predsedniče.
    Jaooooojjjjjj, gde da bežim, u koju rupu da se sakrijem?

  16. Može da nas Nikolić zamajava ali je još pre pola godine jasno da će on biti kandidat za predsednika i da će iza njega stati naprednjaci i lično Vučić.

  17. Sta bi ja sve volela, ihaaaaajjjj… Ali ja sam obican smrtnik i neumem da pridajem sebi prekomerno vaznosti kao doticni koji sebe smatraju besmrtnim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.