Tekst Željka Mitrovića je prirodno neinteligentan, što bi mladi rekli – krindž: Sagovornici Danasa o još jednoj produkciji lažne stvarnosti u režiji vlasnika Pinka

Ostavite komentar


  1. Да, истина увек највише боли управо видим из овог текста и саговорника у њему. Љубомора је чудна работа. Интересује ме само ,да ли би исто мислили и да је Жељко Митровић наклоњен опозицији,а не Вучићу? А колико је мени познато Пинк је постојао и пре Вучића,ко је тад стајао из Жељка,опозиција или је све сам створио?

  2. Problem je samo što Mitrović takve svoje uradke emituje u okviru vesti, pa time može da zbuni gledaoce. Da li je to što čuju stvarno rekao onaj koga vide na ekranu? Takve manipulacije bi mogle da se emituju u okviru posebne emisije. Ima i u drugim emisijama, koje su označene kao zabavne, raznih fotomontaža, ali je to svima jasno da je deo karaktera emisije.

  3. ŽOKS je naduvano brozovo magare !!!
    …a mi smo dozvolili da nas ponižava do daske !!!

  4. Nije prošao za pitomca …
    Tako da su njegovi dometi intelekta limitirani…..zato se i ponaša kao podrepnjača svih zala,pritom unavčavajući podaništvo maksimalno.

  5. Prirodno neinteligentan, a napravio milijarde. Nešto tu ne štima, iako je Željko bez sumnje izrazito antipatična i pokvarena osoba

  6. Svi ovi performansi su odradjeni u dosluhu sa dugačkom karleušom alijas Mentorus sharlatanus,kako bi pažnju javnosti skrenuli od fokusa na siromaštvo i glad naroda, bezzakonje, bahatost, korupciju, kriminal, kao i od „afera“ u kojima dolovci treba da donose oslobadjajuća rešenja , uz programirano i prizemno ispiranje mozga sa Orvelovskim sadržajima – bespomoćni da bilo šta uradimo sa ovim saradnicima AV-a koji sebe nazivaju (o)pozicija koju dozirano i programirano kreira i vodi USA/EU sve sa ciljem unižavanja Srba i Srbije

  7. Men’ s’ čini da nije taj lik toliko glup. On unaprijed gradi alibi za nešto što on (s Vučićem) planira, hmmm. Ili će se vaditi da nešto nije rekao, da mu je AI smjestio ili će smjestiti nekom iz oporbe… a ne bi me čudilo da smjesti i nekom od svojih.
    …Dok istina obuje cipele, laž je već optrčala svijet.

  8. evo, osim prirodne postoji i veštačka neinteligencija, dakle GLUPOST kao takva…

  9. Одвратно је додворавање Жељка Митровића америчком амбасадору, кога неумерено, неумесно и непотребно хвали. На жалост, власт, опозиција, многи политичари и многи медији, а у последње време предњачи Пинк, надмећу се ко ће брже и боље доћи до његове наклоности, додворавају му се и угађају му и шта тражи и шта не. При томе су потпуно неосетљиви на пројекат прогона Срба са Косова и Метохије, уз некажњено Божићно пуцање на српску децу, пројекат деконструкције Републике Српске, отимања шуме и земаља, пројекат расрбљавања Црне Горе, гашења српског идентитета и сузбијања православне цркве, а све то координира и охрабрује искусни и способни амбасадор коге Жељко Митровић уздиже међу свеце.

  10. Gospodo moja ova veštačka inteligencija je namenski napravljena kada su Ameri rekli da će da puste snimak razgovora Vučića sa Belivukom, ko zna šta to oni imaju u svojim rukama.
    Tada su njih dvojica krenuli u ovu igru sa opozicijom pa na kraju sa Vučićem da sutra kažu da je sve to montaža.
    To će da upali kod slabo inteligentnih ljudi i njihovih pristalicama ali neće svi da nasednu ,biće tu još ko zna čega još.

  11. Prirodna stvar za ovu Srbiju jeste da evoluciju pretvara u stratište. Bez trunke skepse, sasvim izvesno – sudbina veštačke inteligencije u Srbiji je na strani zla.

  12. Pogledajte imena koja on i njegova supruga smatraju ELITOM i sve će biti jasno o kakvom čoveku je reč.

  13. Setio sam se stare pesme.
    „Biće skoro propast sveta,
    Nek propadne nije šteta.“
    Izgleda da će kod nas prvo da krene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.