Zemlje Kvinte pozvale Srbiju i Kosovo da što pre obnove dijalog jer status kvo nije održiv

Ostavite komentar


  1. Pazite ovo, „pozvale Srbiju i Kosovo da obnove dijalog“?! I to nas pozivaju, ne države koije su nas bombardovale, i koje pokušavaju da stvore ovog paradržavnog monstruma na teritoriji Srbije već, „zemlje Kvinte“?! A šta stoji iza ovog poziva? Pa ono što svi znamo, ali se pravimo blesavima, što i nije loše ako se to radi radi interesa ove države a to je, da Srbija prizna ovo „monstruozno čedo“ SAD i Velike Britanije. Ostale države su samo marionete koje aplaudiraju ovim „demokratskim“ nastojanjima ove dve džave i pokušavaju da im osiguraju alibi za neverovatan zločin počinjen na kraju 20 Veka, protiv jedne suverene evropske države.

  2. Sramota! Sta je sa UN i rezolucijom 1244? nemamo mi sta da slusamo EU i zemlje kvinte.

    1. @Aleksa…Kada dobijete ratove onda nemate šta i koga da slušate! Kao ratni gubitnici morate se prilagoditi situaciji! Ko još poštuje rezolucije UN?! rusija,Kina,Severna Koreja,Iran…?

        1. kako vole vodja poglavica i njegov pijun marko djuric da kazu TAJ FILM NECETE GLEDATI i vi nikada necete je viditet taj film !

    2. Oni koji do juce su istu tu rezoluciju 1244 nazvali okupacionu rezoluciju i zvali serbe na Kosovu da je ne postuju i da ne uzimaju licne karte pasose vozacke dozvole i regstarske tablice UNMIK-a a sada kada vidu da ta rezolucija je malo stena od Proglasenje Nezavisnosti Kosova se pozive na tom istom rezolucijom koju su je nazvali opupatorskum rezolucijom 1244 sutra dase pripoji Kosova Albaniji vi bi priznali Kosovu jer je to manje stetno nego da se pripoji Albaniji …

  3. Moze ,moze ,sve moze…!!! Zemlja finti,vec 30 godina,to dokazuje i Svetu i gradjanima…Srbije…

  4. Pazite, Srbiji zamera što lobira da se KiM ne prizna, a Kosovu ne zamera što lobira da što više zemalja ga prizna. Zaista, neutralna i poštena politika prema Balkanu, bez dvostrukog aršina.

  5. Zemlje Kvinte imaju neprijateljski,fašistički odnos orema Srbiji!One sastavni njen deo,Kosovo i Metohiju,ttetiraju kao (novu) šiptardku državu! Sramno! Zašto bismo mi,Srbi,razgovarali/nastavljali dijalog o stvaranju nove Šćiperija na sopstvenoj zelji?! Nrv,sve hvaleći Boga,vrane nam još nisu popile mozak!

    1. @Jarić…***Gde ti je „sastavni deo Srbije,Kosovo i metohija“,gde su ti srpski graničari,carinici,policajci,vojnici,poreznici,sudije…,većinsko stanovništvo lojalno srpskom ustavno-pravnom poretku?

        1. istina boli sve sto ti je nabrajao nemate na Kosovu a sve nabrojeno su Kosovske o granicari , carinici , policajci , vojnici , sudije vecinsko stanovnistvo lojalni Kosovsdkom pravnom poretku …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.