Ziberaj: Međunarodni saradnici su nam rekli da Dačić ISIS-u prodaje srpsko oružje

Ostavite komentar


  1. Ah pa Dačić jeste muljator ali ovi ISIS simpatizeri bi baš da spinuju – tzv. „Kosovo“ ima najveći procentualni doprinos ISIS boraca sa strane tako da nema potrebe da izigravaju nevinašca ni tu ni u krijumčarenju droge gde su takodje medju prvima u Evropi što s obzirom ko ih sponzoriše uopšte ne čudi. Ono što čudi ipak je da neko prenosi bez komentara ovu propagandu.
    Nego napad je najbolja odbrana drugovi (anti)ISISovci jel tako.

    1. Slab si ti branitelj srBstva i patriJotizma, ništa bez zabludelog zorančeta kneževića i miodraga od peći. Đe je taj dvojac, šta čeka?

      1. @Nikola Kalabić geometar iz Valjeva

        Samo ako si ti „mnogo jaki“ branitelj i advokat aLJbanskog patriLJotizma, kao i slicnih srbofobicnih pojava i likova te si vec postao inventar na ovom portalu. Bitno da si nasao smisao svog zivota i nisi na ulici.

        1. Vidim po tvom tastaturnom nazivu da si baš veliki ljubitelj srbalja i srpskog jezika. Daleko si ti od rodoljublja i srpstva svetlosnu godinu, samo si bleda senka vlasnih botova koji ovde šire zamešeteljstvo i mimikriju prikrivajući jedini cilj postojanja a to je odbrana komunoradikalske vlasne familije i svih njihovih nepočinstava i zločina. Ove perjanice komunofašizma su mučale kada im je navr’vođa sastančio i skoro ljubav vodio sa tačijem, pa zatim i sa ramom i to pre neki dan, a o njegovom dupelištvu, ulizištvu i snishodljivosti prema američkom klovnu, botoksiranom rusu i kineskom vinipuu, verovatno će se pisati i u udžbenicima. Zato nemoj lupetati anglosaksonče ili šta li si već ako možda nisi skriveni zabludeli knežević zoranče.

  2. „Medjunarodni saradnici“ se upravo vracaju sa Sirijskog ratista . Moguce je da ju oni nasli tamo municiju iz bivse Jugoslavije !
    A sto se tice hapsenja, bit ce to sugurno jedan pun voz kriminalaca i zlocinaca koje ce Srbija uskoro pohapsiti po Kosovu i Metohiji !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.