Žitelji Nedeljica tužni i povređeni zbog optužbi – rezultati izbora isti su kao i u celoj Srbiji

Ostavite komentar


  1. U politiku se ne razumem niti me interesuje. Ali se razumem šta je zdrava sredina. Kada zatreba, vi spremite transparente protiv silnika i stižem u pomoć!

  2. Eto vam Rio tinto I svako ko Bude protiv je budala. Neka kopaju I buse I zasto Onda drugi da se bore za smradove od naroda kad Sami to hoce

  3. Sada su vam stari krivi što su više verovali onima koji grade svuda po Srbiji nego onima, koji ruše trgove, blokiraju puteve i dr. Razmislite malo ko je tu maloumniji i lakoveran.

  4. Ja iz Beograda da se borim za vas, more mrš…živeo Rio Tinto smradovi

  5. More,rupu da vam kopaju u dnevnoj sobi,ja iz fotelje ne ustajem.
    Nego,kome da posaljem kaznu da plati,koju sam zaradio dajuci vam podrsku.
    Zbogom,nastavite da verujete u roze buducnost.

  6. Lazni ekolozi, bitno je da su se docepali parlamenta. Rio Tinto je samo posluzio kao odlicna tema za predizbornu kampanju. Bice kao u Nemackoj i Francuskoj, „zeleni“ ce pristati i na nuklearku.

  7. Onda će morati da idu na eksproprijaciju. Takav je zakon uSrbiji još od Kraljevine. Litijum po zakanu spada u stratešku sirovinu.

  8. Ovo je slika podeljene I zavadjene Srbije koje ce od 3.aprila biti jos vise zavadjena.
    Zao mi je svih onih hrabrih ljudi koje sam upoznao kroz ovu borbu protiv tiranije.

  9. Pa i mi smo izglasali iste te koji nam unistavaju zivot. Ne znam zasto je beogradaki vazduh manje vazan od zemlje u Nedeljicama. Mislim da smo jako los narod i da zasluzujemo ovakvu vlast.

  10. Ako niste hteli da budete zagadjeni zasto stebprodali zemlju rio tintu i ko sada da vam pomaze? Uzeli pare i cela srbija neka vam resava problem

  11. Zgrožena sam komentarima. Držite se ljudi, u Nedeljicama se brani cela Srbija, a to ne shvataju ovi s malicioznim komentarima. Neće se zatrovati zemlja, voda i vazduh samo u Nedeljicama nego i svuda po Srbiji. Hrabri ljudi, samo napred, ne dajte se!

  12. Kada ste podrzali Kartel ja bih vam licno otvorio i Nuklearnu elektranu odmah pored rudnika pa uzivajte u zdravoj prirodi.

  13. Glasali su kako su glasali, sad će tamo gledati šta su izglasali. Neverovatno jeste, al tako je!

  14. Nemam više vremena za vas u Nedeljicama. Palim iz Srbije za sva vremena, a vi se dalje snalazite kako znate i umete. Tražili, gledaćete!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.