Živković: Čekam Đilasov poziv

Predsednik Nove stranke govori za Danas o preuzimanju niškog aerodroma, problemu Kosova i planovima opozicije

Ostavite komentar


  1. Gospodin Živković je platio ceh sopstvene sujete i ljudske gluposti kada je preuzeo funkciju premijera,umesto da je raspisao sveopšte izbore na kojima bi gradjani poništili sve što je bilo rodjeno ispod skuti avnojevskih boljševika. Raduje da je shvatio da KOS ne miruje i da je Djilas i ujedinjena demokratska opozicije jedina prilika prilika za slobodu i demokratiju u Srbiji.

  2. Ovaj lupeta gluposti, kaže jeftinija je radna snaga kod nas nego u Indiji i zato kupuju IMT. Veću glupost odavno nisam čuo, neka ljudi odu do fabrike IMT-a da vide kakvog su ga oni ostavili.

    1. Zanima me koja Vas to negramatnost tera da devedesete i sve pošasti koje su socijalisti i radikali iznedrili,tako olako zaboravljate i što je još crnje ,da javno iznosite neistine.

  3. E pa upravo suprotno, sve je bolje od politike koju biste vodili vi i hvala bogu i hvala narodu sto niste izabrani da vodite nasu drzavu

  4. Koliko to procenta podrske ima gospodin Živković u Srbiji da bi on bio relevantni predstavnik opozicije,pitam vas iz Danasa,pa mu dajete ovoliko prostora u vašim novinama,kao i Tadiću i ljudima iz DS. Vi upravo na ovaj način ubijate stvaranje prave opozicije u Srbiji.Forsirate ljude koji nikada više neće doći na vlast i koji su prokockali poverenje ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.