Živković: Na sastanku opozicije dogovoren izlazak na izbore u više ideoloških kolona

Ostavite komentar


  1. Selo gori a baba se češlja. To je ukratko. I zato narod zna da i ne treba da troši vreme i glasove na vas jer vama je dobro. I to dooobro dobro. Ne gori vam, uštekalo se dok se moglo, pa se sad bavite idealima a ti narode ako ne pobegneš, svisni.

    1. Svi zajedno iz ove ekipe ne mogu dobiti 3% glasova na izborima. Spreman sam da se kladim sa svima.

  2. Je li to ona Vučićeva opozicija koja je mu je pomogla da ne bude potpunog bojkota i osvojila 0.1% glasova.

    1. Upravo je tako. Kako ih uopšte nije sramota da se ponovo eksponiraju. Zgrožen sam. Moj glas ne mogu ni da sanjaju, ali zato Marinika, dr Žujović… mogu još kako.

  3. „Na sastanku opozicije dogovoren izlazak na izbore u više ideoloških kolona..“
    – Izem ti ovakav „dogovor“. Probali su ovo par puta i svaki put su izgoreli odn. nisu prosli cenzus..

    1. Ova „opozicija“ ako zeli da skloni Vucica mora da se povuce u potpunosti iz politickog i javnog zivota i da ne dize glavu. Dok je vas ovaj ce da vlada

  4. Sta ako ni jedna od 5 kolona ne predje 3%, i sa osvojenih 14,5 % nemate ni jedan mandat u skupstini. Zasto bi neko svoj glas bacio u bunar. Ali to je vas problem. Mi radnici idemo sa radikalnom levicom. Ima nas dovoljno da ponovo uzmemo parlament. Za narod koji ne stvara vrednost i ne izvozi nista jedini poredak u kom moze da opstane je liberalni socijalizam. Zivela radnicka klasa o njena deca.

  5. Da se ova opozicija koja je izasla na prosle izbore okuplja i sprema za nove bez obzira na uslove koji ce biti jos gori pokazuje da su nepopravljivi gubitnici!Ovi drugi sto su bojkotovali,sada su i oni blize da na izbore izadju!Da im se svima njima pridruze i Tramp,Putin,Merkel i svi svetski lideri protiv Aleksanra Vucica na njegovim izborima mogu dobiti maksimalnih 25% i to je premnogo!Vucic sam ce biti na 40% a njegovi ortaci SPS,SRS,SPAS,LDP,LSV…i ostali paraziti inace 20%….i rezultat je opet Pobeda Vucic Aleksandra,Svevisnjeg jednog i jedinog!

  6. Zar Zivko ne rece da se povlaci iz politike?Sve vam dzaba,ako vec poznate njuske isturite u prvi red!Alo,zar ne cujete ljude,ili ste toliko zadovoljni sobom(sic)?Nece vase njuske ljudi,hoce nove ljude,nove ideje,nov pristup…

  7. Ovaj, … a Tea Vukadin, Ceda-od-sto-glasova i glumac Sergej, nisu svracali?!
    Ja sam mislio da je to najveca opozicija u Srbiji, … toliko velika da su to morali da objasne Vucicu na izborima, …

  8. Već viđeno kada je DOS osvojio vlast, svađe, borba oko funkcija i novca. Liče mi na hijene koje se bore oko plena uz jednu bitnu razliku. Kod hijena se zna ko je vođa čopora.

  9. Izgleda da samo Zoranu Zivkovicu nije jasno koliko ce glasova da dobije ta njegova kolona. Ili je tacnije reci da ne dobije.

  10. živković je očigledno trojanski konj vučića. ne postoji drugo objašnjenje za vređanje bojkotaša par dana posle dogovora o međusobnom nenapadanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.