Živković: Neću se kandidovati za predsednika stranke, izborni rezultat poražavajući

Ostavite komentar


  1. Meni zao Zelenih. Upropastio si ih, sama stranka bi vise dobila nego sto je pravila koaliciju sa Novom !

  2. Jao…
    Pa kako sad kad se kojić ponadao nekoj funkciji na Vračaru …ccc
    Sa tolikim iskustvom svesno rušiti opoziciju i pri tome ste još kao iznenađeni vašim rezultatom.Dno…

  3. U prevodu si nam rekao: dok je bilo vajde od politike bio sam u njoj, sada kada iz sopstvenog dzepa treba da placam troskove stranke, to vise nije za mene. Licemerno i pateticno.

  4. Velika je šteta da sa političke scene ode ovakav čovek. Napravio je veliku grešku izlaskom na izbore pod ovakvim uslovima. Mada je tvrdio drugačije ipak su uslovi sada za pravu opoziciju bili nepodnošljivi u odnosu na one pod Miloševićem. Vučić jr vremenom kreirao takvu situaciju da i dve godine slobodnih medija ne bi bilo dovoljno da birači dobiju uvid u stvarno stanje države.

  5. Nevidjena greška i glupost je bilo izaći na izbore. Nije mu vredelo govoriti, kao da pričaš sa zidom, išao je na sve ili ništa i dobio je šta je zaslužio. Zbogom čemeru.

    1. Duškica ne znamo mi šta je dobio i koliko, kad su običan glas plaćali 5.000,00 pitanje je koliko je on dobio da podigne izlaznost.

    2. Bar zna na čemu je, a ne da drži glavou u oblacima,i da tvrdi da većina gradjana podržava bojkot, i to bez ikakvog dokaza.

  6. Živkoviću, dobio si što si zaslužio. Ako neko krši zakon i ustav, a pametuje kako da se drugi ponaša, ako su izborni uslovi nedemokratski, ne izlaxi se na izbore i tu opravdanja nema. Radilo se samo o sitnim interesima sitne i nebitne opozicije u koju spada i tvoja stranka. A sada idi kući i bavi se vinogradima.

  7. nije da nece da se kandiduje za predsednika stranke vec po statutu te stranke nema vise pravo da se kandiduje.zasto ne kaze kako jeste nego kao on oseca odgovornost pa eto se povlaci sa mesta predsednika stranke. bedno

  8. Kako poražavajući, kada je 2016.godine na parlamentarnim izborima dobio 2000 glasova, a sada oko 9000 glasova?

  9. To se u našem narodu kaže „dala baba dinar da uđe u kolo a sad bi dala dva da izađe.“ I posle se pitaju što ih narod ne voli

  10. Sjajna vest za opoziciju. Ode Zilijen u istoriju. Realno samo je ubacivao klipove u tockove, od njega nikakva korist.

  11. Evo predloga. Umesto da „sedimo sa strane i kao kibiceri gundjamo na to što svi znamo“ ili da dajemo legitimitet autoritarnoj vlasti, da probamo kao političari da organizujemo, za početak sa svojim članstvom, npr. višednevno sedenje ispred Tužilaštva i svečani doček za Dolovac. Ali za to se ne dobijaju poslaničke beneficije, zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.