Živković poslao Vladi predlog za formiranje Komisije za kontrolu sprovođenja vanrednog stanja 

Ostavite komentar


  1. Da smo normalna država, ne bi bi bilo potrebe da nekakva komisija nadgleda rad vlade jer bito radila Skupština, što je i jedan od razlog postojanja Skupštine. Ali pošto mi nemamo ni Skupštinu, ni pravu vladu, treba nam komisija.
    Naravno od komisije nema ništa, a ovaj predlog opozicije biće dočekan, kao svi drugi predlozi opozicije, uobičajenom salvom uvreda i prosipanjem pomija po opoziciji. Što je najsmešnije, Vučić i ekipica će još pri tome zaglušujuće trubiti kako opozicija „ne želi dijalog“!

  2. Mere jesu neophodne kako bi smo sačuvali živote, tako da osim mera i nformisanja građanima sigurno ne treba neka dodatna Komisija koću će dodatno da plaća! To da će ona raditi besplatno, od toga nema ništa!

  3. Evo ga još jedan veliki stručnjak, koji se javio sa nekomi predlogom.Samo se postavlja pitanje gde je do sada bio.

  4. Ovaj Živkovićev predlog o kontroli Vlade neće nigde naići na odobravanje.

  5. Komisija za nadzor rada Vlade Srbije, sastavljena od većine iz opozicije, pa ko će tako nešto prihvatiti Živkoviću.

  6. Da nam je potrebna komisija koja nadgleda vladu nasa drzava bi odavno imala scenario koji je zadesio Italiju i Spaniju, tako da ovakve predloge gospoda mogu slobodno da zadrze za sebe i bez komisije drzava je preduzela sve sto je u njihovoj moci kako bi sacuvala zivote nasih gradjana.

  7. Citajuci ovaj tekst, mota mi se jedna misao po glavi, da u svakoj nesreci ima po malo i srece sto nas ovaj virus nije zadesio dok je Zivkovic bio predsednik Vlade.

  8. Ovi opozicionari nastavljaju da lupaju gluposti. Kad cete predloziti nesto za narod?

  9. Da li je Živković realan? Što bi opozicija nadzirala i kontrolisala rad vlasti koja je dobila preko 50% podršku naroda? Nema od toga ništa. Neka lepo na tim konferencijama predloži nove mere, a Vlada neka ih usvoji ako su dobri.

  10. Odogvorni ljudi ce sprovesti najbolje mere po sve nas i svi trebamo da se prdrzavamo istih da bi pobedili i sprecili dalje sirenjea ove epidemije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.