Živković: Zbog pandemije korona virusa razmotriti odlaganje izbora

Ostavite komentar


  1. Sad bi da neko krsi Ustav da bi ti imao da posle materijala da nekog kritikujes.

    1. Zasto se ovom coveku daje bilo kakav medijski prostor…Cime je to zasluzio? Vinogradima?

  2. Srpski narod je snažan, a prolazili smo i kroz teže krize. Od svinjskog gripa je u Srbiji 2009. godine preminulo 137 ljudi (za koji je postojala vakcina) u vreme dok su vladalj Djilas, Tadic, Jeremic i ekipa. I tada niko nije napadao vlast, niti politicario na ovoj temi. Nedostojni su oni koji kotiste koronu da napadaju predsednika

    1. Pa sad hoces da kazes da je i Vucic odgovoran za koronu isto koliko i Djilas, Tadic…Oni su bili losi, ali ovi su katastrofa. Vakcina protiv bilo kog virusa se pravi tek nakon 1 godine.

  3. Šta je Živkoviću, sada vam smeta korona virus za izbore a nije vam smetao ovaj virus SNS ludila da odlučite o učešću na lažnim izborima. Imamo mi svoje političke viruse koji nas drmaju decenijama i na žalost lagano nestajemo. Jedan od tih, u poslednjih osam godina najgorih virusa, ste podržali odlukom da izađete na izbore. Mislite o tome.

  4. Šta je bre, usrao si se od najsmešnijeg virusa na svetu. Nema predaje, nema povlačenja. Na terenu mora da se gine. Šta da je počeo rat. I tad bi tražio bolje uslove.

  5. Mnogo se manipulise ovom temom. Jeste, bitni su izbori ali Vucic je brate sto puta naglasio da ce biti onako kako okolnosti nalazu. Potpuno je realan.

  6. Ne zna ovaj više gde udara – opozicionar, a ide na izbore, čista vučićeva opozicija.

    1. A,je’l Vučić bio Tadićeva i DS-ova opozicija kad je 2012. izašao na izbore pod neuporedivo gorim uslovima, i DS-ovom izbornom zakonu?Pa,sve medije ste tad kontrolisali,bili ste predstavljani kao “najlepši“,“najači“,“najpošteniji“… ali,narod vam presudio, i šta se sad žalite?

  7. DAH BOZE DA SVE PRODJE KAKO VALJA ,U AUSTRIJI SKOTK SVE SKOLE DO 19 APRILA ZATVORENE U PRODAVNUCAMA NEMA ULJA, KONZERVE I TD , TO JE DRZAVA A NE KO OVAJ NAŠ CIRKUS OD DRZAVE I VLADE.

  8. Bice onako kako ti gazda Vucic kaze. Ti se nista ne pitas. Kad si se uhvatio u izborno kolo, cuti i igraj.

  9. … izašo ne izašo isto ti se vata, nego da kupiš motiku i okopaš vinograd!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.