Da li su na Đinđića pucala dva snajpera: Šta je šef obezbeđenja Milan Veruović rekao u jednom od svojih prvih intervjua nakon atentata?

Arhiva Danasa: Izdanja od 11. do 17. marta 2004. godine

Ostavite komentar


  1. Da li su na Đinđića pucala dva snajpera: Šta je šef obezbeđenja Milan Veruović rekao u jednom od svojih prvih intervjua nakon atentata?

    Ja mislim da nebi bilo s’goreg ako bi nadležni organi izvršili uvidjaj i proverili ovu informaciju !

  2. Da li su to bili slucajni autogolovi, ili je momak sve vreme igrao za protivnicki klub? Zna se da je kasnije postao zvezda udbaskih youtube kanala i rado citiran u udbaskim medijima, istim onim koji su lovili Djindjica.

  3. Tebe druze nisu saslusali 4 meseca, al su te na kraju ipak saslusali, i na sudjenju si se pojavio. Kostunicu i dan danas niko ne sme da saslusa, 20 godina kasnije, i covek se uopste ne buni.

  4. Srbija nikada ne ceni prave vrednosti, ne ceni napredak, trud, toleranciju, pamet, kulturu, civilizivano ponašanje, različitost mišljenja. Uvek se bira lošije, nasilništvo, bučni populizam. Neguje se jednoumlje, predrasude. Neka većina nikada nije mogla da podnese Đinđića, kulturnog, inteligentnog političara, koji je hteo napredak, prave vrednosti, perspektivu za Srbiju. I tada nam je u srcu ostao Milošević, želja za vladanjem nad svime, kult ličnosti, pokazivanje nekog inata, apstraktne moći nekog umišljenog nebeskog naroda…itd. I tada, kao i danas većina je teško zavedena režimskom propagandom s težištem da mi svi treba da služimo režimu, da bespogovorno podržavamo usku elitu vlasti u njihovoj proklamovanoj borbi za Srbiju, u stvari oni pod tim plaštom čuvaju svoje pozicije, privilegije i enormno se bogate čineći kriminalne radnje, uz uzurpiranje svih institucija. Zaista smo plitkoumni, kratkovidi saučesnici u svemu najgorem što se dešava u zemlji. Ostavićemo sledećim generacijama ogromne probleme, uništeno društvo.

  5. Da sam na njegovom mestu sakrio bih se u mišiju rupu i iz nje ne bih nikada izašao od stida!

  6. Interesantno, i na Pinku kod Jovane juče ista tema, gosti standardni, „kapatan“ Dragan i dva „analitičara“, zaključak je na kraju bio da treba pustiti celu ekipu iz zatvora naravno i organizovati novo suđenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.