Zoran Lutovac 5. decembra uživo odgovara na pitanja na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - predsednik Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. Kako da objasnim različito tumaćenje nesporazuma u DS, Vi ste za ujedinjenje DS, a Balša Božović tvrdi, da su raspušteni odbori, koji su se već ujedinili sa SDS(Tadićeva stranka).

  2. Mislim da je totalni raskol i raspad unutar DS, Lutovac nema legitimitet, unutar stranke postoje tri struje, Comicka na jednoj, Sutanovac na drugoj strani drze sastanke po opstinskim odborima gde clanovima stranke saopstavaju da Lutovac nije vise predsednik DS!

Ostavite komentar


Politika

"Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje": Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije 10

„Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje“: Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije

U najnovijem, majskom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je novu viziju Srbije za kraj 2027. ili 2028. godine. I u toj viziji našao se ponovo najlepši nacionalni stadion u Evropi, ali i tematski park tipa Diznilenda, jedan sa rolekosterima i čudima, vodeni parkovi, kruzeri na Savi, vozila bez vozača. I naposletku najvažnije za običnog čoveka koji nema tako dalekosežne vizije poput predsednika, stiglo je i obećanje o boljem životu. Ali ovo poslednje nije ništa novo, jer ta obećanja građani slušaju već dvanaest godina, a kvantni skok za njih nikako da stigne.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.