Zoran Vuletić: Vučićeva namera je provokacija

Ostavite komentar


  1. Treba narod da se malo zabavlja i da grdi Hrvate, a ne da razmišlja o svakodnevnim poskupljenjima.

  2. Ma kakvi Vuleticu, ne razmisljaju takvi kao Vucic i Vulin uopste o posledicama svojih postupaka. Razlika izmedju polusveta i sveta jeste u tomne sto polusvet preduzima postupke bez obzira na posledice a svet pazljivo odmeri sta radi jer zeli da posledice budu korisne.

  3. Jaoo gde ih vise izvlacite, prvo Olinek sada ovaj. Zasto dajete toliki prostor ljudima sa margine

  4. I ovaj neki predsednik , ko bre placa ove lezilebovice obicna laprdala a njihova rec ima znacaj manji od laveza psa moje komsinice. Cuj gradjanski forum jos i precednik hahahaha. Koja smo mi zemlja na stotine nekakvih precednika . Sta ovaj radi i njemu slicni a ima ih na stotine .

  5. Ko li je ovaj sad, pa nije hteo da udje ilegalno, cim su ga odbili znaci da se najavio,dzaba tekst za sitnu lovu prepisivaca

  6. Potpuno tačan komentar. Gde su ostali opozicionari? Ova bedna provokacija, najviše govori o Vučiću i onim ljudima koji su njega izabrali za predsednika zemlje Srbije.

  7. Ovaj „demokrata“ zaboravlja da su dva skoro ugovorena odlaska predsednika Srbije u Jasenovac odložena od strane Hrvatske i onda je Vučić odlučio da na grob svog dede odnese cveće a što je to u Jasenovcu on nije kriv. Prema tome njegov odlazak je i bio poseta dedinom grobu, a kako je njegov deda jedan od 700.000 pobijenih, zaklanih pokojni čovek nije kriv! Ili po Hrvatima, jeste kriv!

  8. Zamislite šta bi se dogodilo da je u ovom tekstu umesto Vučić napisano Izetbegović a umesto Jasenovca srebrnica. Kakva bi reakcija bila?

  9. Kod nas izgleda svako moze da okaci demokratski epitet i da se… po srpskoj politickoj sceni, neko je izbrisao rec stamota iz naseg recnika, juce i danas svaka susa sebe naziva demokratom a na osnovu cega?

  10. Za sve koji se pitaju „a šta bi bilo da je umesto Vučić napisano Izetbegović, a umesto Jasenovca Srebrenica“, ja imam još bolju zapitalicu – a zašto nije Izetbegović, nego Vučić, i zašto nije Srebrenica, nego Jasenovac? Bavljenje hipotetičkim scenarijima je više nego beskorisno kada nas realan primer ovako brutalno gleda u oči – odgovor je zato što je ovo provokacija za jeftine političke poene i produbljivanje kulture mržnje i straha.

  11. Lepo covek napisao, Vucicevi glasaci da razmisle, a oni poceli da komentarisu kao da ih je neko prozvao da lupetaju sta im padne napamet. Zato umesto razmisljanja imate inflaciju, poskupljenja, kriminalce koji vode drzava, Vulina (retardiran), a imate i Putina kao jedinog prijatelja.

  12. Zašto se ponavlja vučićeva laž da je neko njegov poginuo u Jasenovcu.
    Odavno razotkrivena laž.

  13. Eto da nije prokomentarisao ovo oko Jasenovca naravno negativno za Srbiju nikad ne bi čuli za ovog gospodina.Jeftina reklama.

  14. Glumci amateri ne bi dramatizirali ovako kao vucko sa svojim pajtasima Predsednik jedne drzave nije obican gradjanin pa da setka kamo hoce

  15. Ko se sve bavi pokitikom. Pa ovo je treci put da Vucic hoce da ode u Jasenovac

  16. Srusio se avion u Grckoj ,pun oruzja iz Srbije. Ma nema to veze, skolske rakete, pusti to, ma Vucicu zabranili ulazak u HR da poseti Jasenovac, sta su to oni umislili….????!!!!!…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.