Zoran Živković apelovao na opoziciju da se ujedini

Ostavite komentar


  1. Podržavam svaku reč predloga gospodina Živkovića. Kao neko ko je bio uz njega na ulici 5. oktobra, dobro pamtim da samo zajedničkim snagama možemo pobediti i nešto promeniti nabolje u ovoj zemlji. Opozicijo, za isti sto i to što pre! Nema vremena za gubljenje, dovoljno je prilika protraćeno!

  2. Ma da li si ti normalan?! Ko će da glasa za nepoznatog kandidata, ma kakav da je u moralnom pogledu i bilo kom drugom?! Marinika Tepić je jedina koja se može suprotstaviti Vučiću i svojim radom, trudom, a posebno hrabrošću, zaslužila je bez ikakve sumnje da iza nje stane cela opozicija u kojoj joj nijedan muškarac ne može prići po popularnosti i petlji. Moj Živkoviću, tolike godine u politici zabadava.

    1. Ко је рекао да ће кандидат бити непознат. Супротно, неко ког сви знају и препознају. И да не буде политичар и лепо је рекао и зашто.
      И да ти срушим Снешка- Мариника је до 2016 била власт, Мариника је највећи прелетач… има још много негативних коментара за њу па као што видите није ни она добар кандидат и има много људи који никад не би гласали њу. Ово је најбољи предлог који се до сада појавио.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.