Zoran Živković: Glasa se protiv okupacije primitivizma i kriminala

Lider Nove stranke, članice koalicije "Da oslobodimo Beograd", koja učestvuje na beogradskim izborima, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Zivkovicu, ti si olicenje primitivizma, a o kriminalu i da ne govorimo. Pricaj, kada si i kako dosao do diplome Beogradske poslovne skole. Kada si bio ministar, unutrasnjih poslova, imao si samo srednju skolu. Kada ti je to Seselj rekao, u Skupstini, ti si bez srama i obraza odgovorio, da ministar nemora biti obrazovan???!!! Postoje stenogramske beleske, o toj tvojoj biser izjavi.

Ostavite komentar


Politika

Pozivi za glasanje na izborima do ponedeljka u ponoć 10

Pozivi za glasanje na izborima do ponedeljka u ponoć

Pozivi za glasanje na izborima 17. decembra moraju biti dostavljeni do ponedeljka u ponoć, a zakon propisuje da birači moraju da dobiju obaveštenje o danu i vremenu glasanja, ali nisu u obavezi da obaveštenje o glasanju ponesu na biračko mesto, jer su za glasanje dovoljni lična karta ili pasoš.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.