Zoran Živković: Glasa se protiv okupacije primitivizma i kriminala

Lider Nove stranke, članice koalicije "Da oslobodimo Beograd", koja učestvuje na beogradskim izborima, govori za Danas

Ostavite komentar

  1. Zivkovicu, ti si olicenje primitivizma, a o kriminalu i da ne govorimo. Pricaj, kada si i kako dosao do diplome Beogradske poslovne skole. Kada si bio ministar, unutrasnjih poslova, imao si samo srednju skolu. Kada ti je to Seselj rekao, u Skupstini, ti si bez srama i obraza odgovorio, da ministar nemora biti obrazovan???!!! Postoje stenogramske beleske, o toj tvojoj biser izjavi.

Ostavite komentar

Politika

Žarko Trebješanin o femicidu upotrebom vatrenog oružja: U nemalom broju slučajeva, policija odobrava i štiti nasilnike 10

Žarko Trebješanin o femicidu upotrebom vatrenog oružja: U nemalom broju slučajeva, policija odobrava i štiti nasilnike

Ko zna koliko ima komada ilegalnog vatrenog oružja po kućama u Srbiji. To ne može niko tačno da proceni… Nevladine organizacije kažu da je to tri puta više, ali možda je i pet… Onaj ko ima legalno oružje, on je, ustvari pod kontrolom. Ako ga upotrebi, vrlo lako može da se zna jer ima tačno registrovan serijski broj. Ali, zato ljudi to i izbegavaju – kaže za Danas psiholog Žarko Trebješanin u odgovoru na pitanje šta zaključuje na osnovu podatka da u Srbiji ima čak tri puta komada vatrenog oružja po kućama od onoga što kaže zvanična statistika MUP.

Naslovna strana

28. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.