Zorana Mihajlović: Ne vidim sebe na mestu premijera

Nikolić bi teško ponovo osvojio 1,5 miliona glasova kao pre pet godina
Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Zorana, u toku su razgovori o podeli plena.O tome se ovde radi.Tu pricicu ostavite za penzionere i vase nepismene jugende i botove!

  2. a odakle to uopste da bi Zorana mogla da bude premijer, o tome je samo ona pricala i pustala balon, to niko drugi nije nikada ni u sali pomenuo, sto je babi milo….

  3. Ova Srbija sve više liči na "brod ludaka", a Onaj-na kapetana lađe. A ni pretendenti na njegovo mesto nisu ništa bolji. Tuga božja.

  4. Ne bi me iznenadilo da premijer ostane Vučić (njegov plan B), a ako ga srpski birači izaberu (verujem u srpski slugenjarsko/mazohistički mentalitet) onda, recimo, Selaković.

  5. Zorana ocigledno ne vidi jasno sta gradjani zele. Ona govori o malogradjansko-rijalitijevskoj stvarnosti. Ko moze da zivi sa ovolikim licemerjem I prenemaganjem vucicevskog tipa, udvara mu se I proda za kojegod pare (bez obzira na to ko vam sve dolazio na slavu), nece vise imati sta da trazi, nadam se. Svi na protest danas, a onda na izbore u aprilu!

  6. Ti radiš samo za sebe, a tvoj šef AV je takođe mnogo majki zavio u crno kao Šešeljev vatreni glasnogovornik.

  7. …ah, Zorana, pa ni mi Vas ne vidimo na toj poziciji – a kad malo bolje razmislim, svaki razuman gradjanin Srbije Vas ne vidi, u biti, nigde, nikom ne treba spletkaros i nesposobnjakovic, osim mozda pravosudnim organima – kad postanu nezavisni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.