Zorana Mihajlović objasnila zašto je napustila SNS

Ostavite komentar


  1. Počinje polako pranje ruku i otiskivanje od stranke koja propada… Baš me jako interesuje me ko je sledeći?

  2. „Ja sam svedokinja preobraženja SNS i to se meni ne dopada“. Joj, kako me nervira ovaj rodnonsenzitivni jezik. P.S. i Zorana se fizički promenila, mi smo svi svedoci. Pa pogledajte kako je izgledala na početku karijere. Ni meni se ne dopada kako se preobrazila sa prenaglasenom šminkom.

  3. Zašto je napustila i G17,čini mi se,i zašto će napustiti i neku sledeću stranku?Zato što je svoje uzela i kada više nema šta uzeti odlazi i pljuje na one koji su joj sve dali, a prosečan je ministar i ništa više.

  4. Nije ista stranka, ne nije, a jel gospodja ministarka ista sad i pre 13 godina

  5. Jedva cekamo da Zoka osnuje svoju stranku ili pokret i hrabro povede Srbiju put medjusobnog priznanja sa kosovom, clanstvom u NATO i daljim putem ka EU i saradnjom sa SAD uz dovodjenje stranih investitora koji ce preporoditi drzavu

  6. Kao sto su neki radikali napustili SRS pa oformili SNS… Ili mozda kao sto su neke demokrate napustile DS i oformile marginalne stranke. Vrti se tombola opet, dok je Srbija satelitska drzava i dalje. Narode moj jadni, Bog ce pomoci ako zakoracite ka slobodi.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.