Sagovornici Danasa: Zvaničnici se predstavljaju kao spasioci

Sagovornici Danasa o funkcionerskoj kampanji u vanrednom stanju

Ostavite komentar


    1. Samo se pitam,oni koji likuju i osporavaju svaku odluku vlasti,sta bi oni uradili da su na njihovom mestu?!

  1. Vucic sve vise tone kao i njegova nesposobna, korumpirana vlast. Slikanje uz respiratore je nesto sto ni Severna Koreja ne bi praktikovala a kamoli bilo koja druga vlast. Bes gradjana Srbije postaje sve veci i veci svakim danom. Rusi se napredna kula od karata, brze, jace, bolje.

  2. Gde stalno nalazite ovakve anonimuse iz nekih fantomskih udruzenja da daju izjave! Cinite Vas list jos neozbiljnijim nego sto jeste!!

  3. Volela bih da vidim ove sto samo kritikuju sta bi oni uradili da su na vlasti, da se ne pojavljuju rekli bi da su se sakrili u misiju rupu …

  4. Vučić iz svoje kože ne može. Takav je, kakav je i ne može se od njega očekivati da odjednom, zbog tamo nekakvog virusa ili bilo čega drugog postane potpuno drugačiji i bolji lovek nego što je sada.
    Celu svoju političku karijeru je gradio na lažima, manipulaciji i najprizemnijoj mogućoj demagogiji, a od kad je došao na vlast tome je još i dodao aroganciju, bahatost i cinizam. Zato on ovu epidemiju i nesreću vidi samo kao dobru priliku za osvajanje još više kontrole i još više moći, koju se sigurno neće ustručavati da iskoristi, naprotiv!
    Ali ponavjam, takav je kakav je i od njega se ne može očekivati da će se promeniti. Na nama je da mu pokažemo da takav kakav je nama – ne treba!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.