Zvaničnik SAD vlastima Srbije preneo poruku o sankcijama Veselinoviću i Radoičiću

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra finansija SAD Pol Ahern tokom posete Beogradu pozvao na odgovornost označenih vođa organizovanog kriminala

Ostavite komentar


  1. Ovo je neprihvatljivo….tako počinje zapadno iživljavanje, sledeće sankcije će biti na kreditiranje naše privrede , zatim….ma sve već znamo…. Vučić treba da se zahvali Amerikancima i EU na pomoći i da krene sa potpunim otvaranjem za kineski i ruski kapital pa nek gadovi uvode sankcije….

  2. Mafijaše pohapsiti
    i krivično goniti!!!
    Tužioci gde ste,
    zašta vas plaćamo?!!!

  3. Koji su to sagovornici Danasa? Imena i prezimena! I da daju dokaze inače je ceo tekst i naslov je „fake“. Pljuni pa zalepi, kaže narodna poslovica!

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.