ZZS: Ako Tužilaštvo ne reaguje, znači da je Vacić vođa paramilitarne frakcije SNS

Ostavite komentar


      1. Izvinite gosn Kalabiću mogu li da postavim lako pitanje vašoj nadasve humanoj i geometriski preciznoj pojavi? Da li su komunofašisti u stvari isto što i klerofašisti? Ili to pitanje isuviše kompleksno jer prevazilazi Vašu percepciju profesionalnog vernika?

  1. A kome to još nije jasno.Oni se već neko vreme spremaju za borbu protiv sopstvenog naroda.Malo bolječitajte i shvatajte vesti.I ne očekujmo pomoć od Zapada, oni se drže onog „pa nećeš ti tamo živeti“.

  2. Gledala sam deo „govora“ ovog,svakako ga mogu nazvati sem covekom. On je skroz lud,ali nista manje nego onaj ko mu je dozvolio ili naredio da tako istupa,isto kao on devedesetih. Ja se iskreno plasim za buducnost svoje dece,do sada sam bila za da ostanu u svojoj zemlji,ta divna deca,intelektualci…sada zelim da pobegnu sa ovog broda ludaka. Bice tek ovde krvi do kolena,ne spominju oni dzabe fasizam u svakoj drugoj reci,oni ga vec sprovode i bojim se da ce tek.

  3. Ljudi, nemojte biti naivni-ako neko ima oružje treba što pre da eliminiše ovog mentalno zaostalog bolesnika (debila) i srpsku sramotu Vacića, inače taj će koliko se vidi doći i u vrh vlasti, a tada narodu više nema spasa.

  4. Ako ikad i dođe do nekog ozbiljnog sukoba, u šta sumnjam, to će biti sukob jednih četnika protiv drugih što možda i nije tako loše. Poješće sami sebe. Samo bez mene moliću lepo.

  5. Mis Vacic & tzv Srpska desnica, ovo mi lici kao da su se Montipajtonovci preselili u Srbiju i da su se „otkacili“ do suza u svojim igrokazima. Koga normalnog moze ovaj „mis“ iz rupe moze da zaplasi ili uvredi. On je sam svojim izgledom toliko „strasan“ da su se pravi misevi uhvatili za stomak uz grceviti smeh do suza. Ovo predstavlja ili predvodi nekakvu ( kuku – lele ) desnicu u Srbiji, pa njega bi trebalo da „prevode“ preko ulice staratelji, ocigledna sprdnja sa ovom olosi na vlasti koju predvodi njihov „firer“ Alexandar A.V.-A.V. Vucic. Kakav naprdni „firer“ takvi i ovi misevi firercici desnicarcici.

    1. A zasto?? Kako se usudjujes da ime jednog takvog intelektualca poput Jove Bakica uopste stavljas u bilo kakav kontekst price o ovom ludaku,podrzanom od drugog ludaka.

      1. Nije g.Bakic jedini koji zagovara da se politicki protivnici jure po ulicama,ima i drugih,kao sto je ovaj lik,ali je sreca sto je u Srbiji ipak veoma malo ostrascenih,pa nista od takvih budalastina,ogromna vecina su normalni ljudi,pa se ne bavi ovakvim glupostima.

    2. Nije g.Bakic jedini koji zagovara da se politicki protivnici jure po ulicama,ima i drugih,kao sto je ovaj lik,ali je sreca sto je u Srbiji ipak veoma malo ostrascenih,pa nista od takvih budalastina,ogromna vecina su normalni ljudi,pa se ne bavi ovakvim glupostima.

  6. Zasto se sada zalite,kada ste hteli da ih jurite po ulicama,i slicne gluposti.Ili reagujte na vreme ili cutite.

  7. Ovo je cirkus. „Ozbiljnog“ političara i desničara Mišu Vacića koriste za svoje potrebe i jedni i drugi. SNS da „zamuti vodu“, a SZS kao razlog za ne znam ni ja šta. Za svakog ozbiljnog političara (pa i za građanina) koji malo „uključi“ mozak, nastupi i delovanja Miše Vacića imaju težinu taman koliko bi istu imali slični nastupi Žike Obretkovića. Ko ne zna ko je Žika, neka pogleda na Youtube-u.

  8. Kakva je to desnica koja napada preti svom pravoslavnom narodu.da li ih je patrijarh blagosilja o da slobodno udaraju na Srbe pravoslavce znači da se oni pripremaju da menjaju veru.sad će uskoro auto put do Tirane i tamo će ih čekati na obrezivanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.