„Active Escape Retreat“ u okruženju ostrva Lošinj 1Foto: Plakat

Za sve kojima u nLošinj Hotels & Villas i OrlandoFit po prvi puta organizuju „Active Escape Retreat“, koji će se održati od 30. aprila do 05. maja, navodi se u njihovom saopštenju.

U šest dana intenzivnog podučavanja i treninga, svi koji se prijave, moći će da se „upoznaju“ sa svojim telom i kroz definisanje individualnih potreba i ciljeva da nauče kako biti u formu, idealno do leta.

Ovaj jedinstveni program potpisuje Orlando Lopac, cenjeni lični trener, fitness konsultant i edukator, koji je zajedno s vrhunskim timom stručnjaka Lošinj Hotels & Villas osmislio ovaj program aktivnog odmora na jednom od najlepših i najzdravijih ostrva Mediterana, ostrvu vitalnosti, ostrvu Lošinj.

Active Escape Retreat“ osmišljen je kao šestodnevni aktivni odmor sa smeštajem u luksuznim hotelima Bellevue i Alhambra smeštenim u lošinjskoj uvali Čikat, jednoj od najlepših i najmirisnijih uvala na Jadranu. Boravak može biti duži ili kraći, prema individualnim potrebama, a ishrana je posebno osmišljena baš za ovu prigodu i biće savršen pratilac fizičkih aktivnosti.

U sklopu programa možete koristiti i tretmane u Bellevue Spa Clinic – neki od tretmana u paketu, kao npr. alkalna kupka za detoksikaciju ili CryoSauna, doprineće još bržem rezultatu.

„Odlazak na aktivni odmor daleko od svakodnevne rutine svakako je jedno od najboljih rešenja ako želite brzo da dođete u formu. Rezultati će se jako brzo videti na svim poljima života. Napunićete se vitalnom energijom, promeniti pogled na život, izgraditi zdravije navike i postići ne samo toliko željeno telo za plažu, nego i dobar osećaj u sopstvenoj koži, detoks organizma i ravnotežu tela i duha“, piše u saopštenju.

Ovakvi programi predstavljaju svojevrsnu inovaciju u turističkoj ponudi u Hrvatskoj, dok su stranci naviknuti na kratke aktivne odmore kojima su upravo cilj edukacija i usvajanje zdravih navika.

„Jednom kada vidite za šta je sve sposobno vaše telo i koliko ste fizički napredovali u kratkom vremenskom periodu, poželećete da se zauvek pridržavate svega što ste naučili o treningu. Duboka relaksacija koju ćete doživeti tokom boravka na ovom čudesnom mirisnom ostrvu će vas naučiti kako da zaboravite brige i fokusirate se na sadašnji trenutak, a ishrana koja prati celi program, kao i saveti nutricionista daće vam dodatnu inspiraciju pri povratku za održavanje dobrog zdravlja i za stolom, koje je još važnije od redovne fizičke aktivnosti“, piše u saopštenju.

Više o programu saznajte na linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.