Na šta obratiti pažnju prilikom kućnog lečenja od korone

Ove smernice ne zamenjuju posetu lekaru i mogu se koristiti samo za samoprocenu pogoršanja bolesti

Ostavite komentar

  1. Vise nista i nikom ne verujem i prepusteni smo na kucno lecenje, jer pravo i dobro lecenje dobije samo onaj ko ima debelu vezu o cemu pricamo……ali jedno je sigurno i sprecava da se inficirate ,a to je jak i dobar imunitet zato radite na tome neprestalno.Dobra i pravilna ishrana ,vitamini, minerali i dodamo proverene suplemente kao npr.medicinske gljive ganodermu lucidum , cordiceps i hericijum i bog na pomoc…

  2. Ovo su jako dobra i korisna uputstva. Ocigledno da sve sto je navedeno ima samo jedan cilj a to je da pomogne ljudima da prepoznaju ovu bolest i da sto pre pocnu strucno lecenje. Ono sto je jako vazno nigde nema nikakvog nadmenog stava, obracanja sa visine niti plasenja ljudi sa cime smo do sada ima.i prilike da se susrecemo.

Ostavite komentar

Život

Kako napraviti pekmez od jagoda? 7

Kako napraviti pekmez od jagoda?

Sezona jagoda je počela, mnoštvo je načina da se konzumiraju i pripremaju, od sokova, mućenja sa mlekom do kolača. Mnogi će se složiti da su, ipak, najbolje sveže.

Naslovna strana

14. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.