Organizuje se povratak beloglavog supa iz Turske u Srbiju

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Drago mi je da pratite priču o Dobrili, svaka vam čast. Molim vas da i dalje pišete o njoj i pratite njen život u Srbiji. Dobrila carica!

  2. Толико их се намножило на Увцу да нисам сигуран да ће се осетити недостатак једне, а још мање да их је толико добро за тај крај.

    1. TI nisi siguran? TI znaš bolje od Specijalnog rezervata prirode „Uvac“, Instituta za biološka istraživanja „Siniša Stanković”, Univerziteta u Beogradu., Ministarstva zaštite životne sredine, Instituta za biološka istraživanja „Siniša Stanković“, Ambasade Turske, Zavoda za zaštitu prirode Srbije, Ministarstva poljoprivrede i šumarstva Republike Turske, od ljudi koji su doneli Konvenciju o međunarodnom prometu ugroženih vrsta divlje faune i flore? TI nisi siguran da su one dobre za taj kraj?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Život

Naslovna strana

18. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.