Pata Patak: Stereotipan prikaz žene ili preosetljivost novog vremena

Na današnji dan pre 82 godine debitovala devojka Paje Patka

Ostavite komentar


  1. Cancel kultura je najgore zlo savremenog doba i predstavlja ubrzano raspadanje zapadne civilizacije. Mora se tretirati kao fašizam, boriti se protiv nje na svakom koraku i najoštrije.

  2. Ovo me podseca na posleratni period, imformbiro i udbu i oznu za crtane likove – jos da ih posalju na goli otoka i imamo kompletnu ludnicu. Aman dokle bre vise

  3. Pobornici ove „kulture“ otkazivanja bi trebali da se bave rijaliti programima koji se svakodnevno emituju sirom sveta, a obiluju raznim neprimerenim sadrzajima, a da se malo manje bave porukama u crtacima koje mozda jesu, a mozda i nisu tu. Ti ljudi od drveta ne vide sumu.

  4. Uskoro ce biti bacena i spaljena i sva klasicna literatura.Vec razmisljam da zapocnem prevodjenje dela Lava,Lavice,Lavceta Tolstoja,Ane,Anca,Ancice Karenjine,Karenjina,Kanenceta.

  5. Sjajan tekst, veoma detaljan i objektivan. Obradio je temu na vrlo profesionalan način i iz svakog ugla, ali bez jasnog zauzimanja bilo čije strane. Iskrene čestitke za autora, bilo je zadovoljstvo pročitati ovako zanimljiv i informativan članak u moru gluposti kojima nas zasipaju.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.