Recept za grožđanu turšiju

Isidora i list Danas tradiciju čuvaju i svakog petka za vas jela ko kod bake kuvaju

Ostavite komentar


  1. Ja od jutros napravih cepkane paprike i to druga tura , obavezno treba da se cede u dzakcicu preko noci , jutros mi je trebalo pola sata da se uprze , ovo je druga tura , dosla sam do zakljucka da zimnicu treba praviti odmah cim s ematerijal pojavi na trizstu , prvo sam kupovala paprike fantasticne za 89 dinara a sada su vec 120 dinara i nisu toliko dobre, verovatno je na Kvantasu mnogo jos jeftinije ali bolje je praviti po malo , dve pune kese one obicne njalonske napunjene potpuno sa paprikama od njih se dobiju dve tegle one vece , od meda, cepkanih paprika .Moram probati recept sa puterom i zutimsecerom i pecenim cepkanim paprikama
    Ova zimnica koja se predlzaze sa grozdjem je fantasticna , to sam pravila prosle godine ali problem je sto brzo ode , dok kazes kes ke se pojede se tegla od 2 kg .

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.