Brizle, crevca i repovi sa crvenim vinom

Ukusi starog Beograda na "Gurman festu"

Ostavite komentar


  1. Od srca čestitam gospodinu Nikoli, ako je nešto zaista nedostajalo kulinarstvu u Beogradu to je upravo izbor starih jela. Žao mi je što ovde nije pomenuta i kavurma, pa jagnjeca crevca u saftu, pa pečena pletenica od jagnjećih crevaca itd. A juneći i goveđi repovi su najukusnije meso, ništa manje nego što je to i biftek. Preporučio bih mu i više jela u aspiku, upravo od repova i jezika, pa gulaše i paprikaše od gornjeg dela svinjske plećke. A za predjela razne pite „gužvare“ sa zeljem, blitom itd.

  2. Posetio sam restoran u petak,i zaista uživao u atmosferi.Hrana i usluga ,sjajni.

Ostavite komentar


Recepti

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.