rajsferšlusFoto: Mr.anaked / Shutterstock.com

Ako vam se desilo da vam se pokvari rajsferšlus, onda sigurno znate da ponekad uopšte nije jednostavno vratiti ga u pređašnje funkcionalno stanje.

Stvari naročito mogu da se zakomplikuju kada ispadne klizač i potrebno je da ga vratimo među zupce ali tako da nijedna strana sa zupcima ne štrči.

Kao i u slučaju mnogih drugih problema, i rešenje ovog se može pronaći na TikToku. Naime, na profilu @sewersclub objašnjeno je kako da se na jednostavan način popravi rajsferšlus, a za ovu svrhu vam je potrebna samo jedna viljuška

@sewersclub Lets install a zipper pull using a fork! #zipper #sewing #hacks #sewersclub #fyp ♬ Am I Wrong Reggae Internacional 2022 – Dance Comercial Music

Kako se popravlja rajsferšlus uz pomoć viljuške?

Sve što treba da uradite je da klizač stavite na dva srednja zubca viljuške, tako da spoljni deo klizača gleda ka dole. Zatim strane za zupcima provucite kroz klizač istovremeno, da nijedna od njih ne bi štrčala.

Zupci će se spojiti, pa vam ostaje samo da izbacite viljušku i zakopčate rajsferšlus kako biste se uverili da on funkcioniše kako treba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari