Počinje oktobarski Connect Shopping vikend za SBB korisnike 1Foto: Promo

SBB kompanija saopštila je da će svi korisnici SBB usluga od danas do nedelje 10. oktobra, u okviru Connect Shopping vikenda moći da kupuju na shoppster.com po najboljim Shoppster cenama uz posebne pogodnosti, super popuste i besplatnu dostavu.

Connect Shopping vikend donosi 10% popusta na Bosch ugradnu tehniku, 20% na Tefal male kućne aparate 15% popusta na LG televizore i još super cena.

Shoppster je najveća integrisana online i TV platforma u regionu sa bogatom ponudom od preko 150.000 proizvoda u 2.500 kategorija.

“Izuzetno nam je stalo do zadovoljstva svih naših korisnika i zato smo omogućili da u okviru loyalty programa svakog meseca uživaju u Connect Shopping danima. Pored toga, za naše korisnike smo, u narednom periodu zajedno sa Shoppster online prodavnicom, pripremili nova iznenđenja i pogodnosti. Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da se zahvalimo svim našim korisnicima, koji se u svakom trenutku mogu osloniti na korisničku podršku i uživati u našim vrhunskim uslugama”, rekao je direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima kompanije SBB, Nikola Perić.

Kako bi uživali u svim pogodnostima Connect Shopping vikenda, SBB korisnici treba da se registruju na shoppster.com podacima MojSBB naloga. SBB korisnicima su dostupni i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.