Većina pravi ovu grešku kod kuvanja pirinča: Slavni kuvar podelio caku uz koju uvek ispadne savršen

Ostavite komentar


  1. Најједноставније је да у кинеској радњи кувате кувало за пиринач. Врло је јевтин, функционише на принципу двоструког лонца, само укључите ринглу и после пола сата имате давршен пиринач. Нема последица ако заборавите па дођете за 45 минута, и онда је савршено скуван.

  2. Šta bre vi meni „milion pregleda“ … Bravo Milena: deset minuta je previše. Osam minuta je taman. Tačno tako.

  3. Осам минута је златно правило. Како је то 10 минута краће и са мање енергије?

  4. Pirinac se skuva najlakse usput dok se kuvaju druge stvari….Stavite da provri a zatim dobro poklopite i skinete sa ringle negde pored sporeta ilii na neku hladnu ringlu. Za to vreme kuvate nesto drugo na toj ringli. Posle nekoliko minuta ponovo stavite pirinac na vrucu ringlu da dodje skoro do vrenja a zatim ga ponovo sklonite…Nekoliko puta ovako uradite i pirinac se skuva, a za to vreme ste skuvali i nesto drugo…..Sa ukljucivanjem samo jedne ringle !

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.