RSSVesti dana

Piše: Safeta Biševac

- Turski investitori su vrlo odvažni, hrabri, ali i ozbiljni. Oni traže tri stvari: političku i ekonomsku stabilnost, jasan pravni okvir i finansijsku podršku. Ako su ta tri uslova ispunjena, oni dolaze i ulažu - kaže u razgovoru za Danas ambasador Turske u Srbiji Mehmed Kemal Bozaj, upitan da prokomentariše kako se u Srbiji se stalno najavljuju i očekuju turske investicije, ali ih nema.

Pročitaj

Uslov LSV neispunjen, Vojvođani bez odštete za NIS

17/09/2014 19:33 | Beograd, Novi Sad | Politika

Uslov LSV neispunjen, Vojvođani bez odštete za NIS

Piše: S. Čongradin

Jedan od ključnih zahteva Lige socijal-demokrata Vojvodine za obeštećenje građana Vojvodine sa 840 miliona evra, zbog „štetne“ prodaje NIS, upućen liderima Demokratske stranke i Nove demokratske stranke, Bojanu Pajtiću i Borisu Tadiću, za opstanak koalicije i prekomponovanje Pokrajinske vlasti, prema istraživanju Danasa, nije naišao na saglasnost sve tri strane.

Pročitaj

Fejsbuk poslušao „Anonimuse Srbije”, ugašena stranica „Armija Republike Sandžak“

17/09/2014 19:29 | Beograd | Društvo

Fejsbuk poslušao „Anonimuse Srbije”, ugašena stranica „Armija Republike Sandžak“

Piše: Katarina Živanović

Fejsbuk stranica „Armija Republike Sandžak“ ugašena je nakon intervencije Anonimusa Srbije, a izbrisani su i profili njenih administratora, Dž.A. i Š.H., saznaje Danas. Pripadnici Anonimusa locirali su neke fundamentalističke stranice na popularnoj društvenoj mreži i potom tražili od administratora Fejsbuka da ih ukloni zbog širenja mržnje, što su oni i učinili.

Pročitaj

17/09/2014 18:05 | Beograd | Košarka

Zvezdin poziv Joviću srebrom okovan

Piše: N. M.

Možda će osvojeno srebro sa Svetskog prvenstva višestruko uticati na promenu u načinu razmišljanja ne samo srpskih košarkaša, već naših sportista uopšte. Samo par dana po povratku iz Španije Stefan Jović pozvan je od strane Crvene zvezde da u narednoj sezoni obuče dres kluba za koji, prema sopstvenom priznanju, navija još od dečačkih dana.

Pročitaj

Corax Corax

---------------------------------------------

Pitanje dana

RSSHronika

RSSDruštvo

Com_medi@

RSSDijalog

RSSSvet

RSSSrbija

RSSKultura

RSSSport