RSSVesti dana

Piše: M. Krtinić

„Trenutno sređivanje, adaptiranje i dovođenje u red prostora bioskopa Zvezda, početni je korak ka stvaranju funkcionalnog prostora, umesto ruiniranog zdanja u samom centru grada. Bioskop se nametnuo kao logično mesto okupljanja, te kao takav predstavlja simbol, ne i isključivi cilj celokupnog pokreta.

Pročitaj

Zakon o specijalnom sudu u Holandiji među prioritetima

23/11/2014 17:21 | Priština, Beograd | Politika

Zakon o specijalnom sudu u Holandiji među prioritetima

Piše: Marija Stojanović

Nova vlada Kosova treba da usvoji zakone za uspostavljanje specijalnog suda Kosova sa većem u Holandiji koji će se baviti optužbama Dika Martija, što će biti jedan od prioriteta. Takođe je potrebno da se odobri budžet za narednu godinu i zakon o borcima u stranim konfliktima.

Pročitaj

Neću biti u komisiji za istragu o nestalim bebama

23/11/2014 23:22 | Beograd | Pravo Danas

Neću biti u komisiji za istragu o nestalim bebama

Piše: Katarina Živanović

Nisam dobio poziv na sastanak sa predstavnicima roditelja nestalih beba i Ministarstva zdravlja, niti ću biti član komisije za rešavanje slučajeva, jer to ne spada u moju nadležnost - kaže u razgovoru za Danas Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Pročitaj

Navijači odustali od protesta

23/11/2014 18:09 | Beograd | Sport

Navijači odustali od protesta

Piše: N. M.

Uprkos najavama navijači Crvene zvezde odustali su od protesta ispred Ambasade Turske u Beogradu povodom ubistva njihovog druga Marka Ivkovića u petak neposredno pred meč između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu u okviru 6. kola Evrolige.

Pročitaj

Corax Corax

---------------------------------------------

Pitanje dana

RSSHronika

RSSDruštvo

RSSDijalog

RSSSvet

RSSSrbija

RSSKultura

RSSSport

RSSScena