RSSVesti dana

Sledeći sastanak o saradnji u Prištini
24/10/2014 00:16 | Beograd | Politika

Sledeći sastanak o saradnji u Prištini

Piše: L. V. - N. D.

U Beogradu je juče održan neformalni sastanak ministara spoljnih poslova i finansija zemalja Zapadnog Balkana na temu „Ekonomsko upravljanje i povezanost“.

Pročitaj

Vicekancelar Nemačke u novembru u Beogradu

23/10/2014 19:03 | Beograd | Politika

Vicekancelar Nemačke u novembru u Beogradu

Piše: P. D.

Zamenik kancelara i ministar ekonomije i energetike Nemačke Zigmar Gabrijel doputovaće sredinom novembra u Beograd, potvrđeno je Danasu u izvorima bliskim nemačkim diplomatskim krugovima. Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je sa Gabrijelom u okviru svoje radne poste Berlinu krajem avgusta.

Pročitaj

22/10/2014 19:15 | Beograd | Ekonomija

I dalje bez podataka o novozaposlenima

Piše: B. Cvejić

Ministarstvo finansija je, posle više meseci ćutanja, i po nalogu poverenika za informacije od javnog značaja, poslalo zvaničan odgovor Danasu, ali ne na pitanja koja smo postavili. Naime, interesovalo nas je koliko je novih ljudi i u kojim institucijama u javnom sektoru zaposleno nakon što je usvojena zabrana zapošljavanja do 2016. godine.

Pročitaj

Van Gogh osvojio MTV nagradu

23/10/2014 22:08 | Scena

Van Gogh osvojio MTV nagradu

Piše: D. S.

Grupa Van Gogh dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade „2014 MTV Europe Music Awards“ u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača. Dobijanjem ovog priznanja Van Gogh dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - „MTV Worlwide Act“ (link za glasanje www.mtvema.com), koja će takođe biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The Hydro u Glazgovu. Van Gogh je MTV nagradu prvi put osvojio 2007. godine.



Pročitaj

Corax Corax

---------------------------------------------

Pitanje dana

RSSHronika

RSSDruštvo

Bilten

RSSDijalog

RSSEkonomija

RSSSvet

RSSSrbija

RSSKultura

RSSSport

RSSScena