RSSVesti dana

Piše: LJ. Bukvić

Dok u Srbiji poslovodstvo Jure određuje zaposlenima kada će da idu u toalet, kažnjava tako što ih ostavi da satima sede u praznim kancelarijama i otpušta zbog pokušaja organizovanja sindikata, u Južnoj Koreji ova kompanija ima epitet jedne od boljih - sudeći bar prema tome što su prošle godine od Ministarstva za rad dobili nagradu za kompaniju koja neguje najbolje odnose između menadžmenta i radnika.

Pročitaj

Savamalski fantomi

05/05/2016 15:09 | Žvaka u pepeljari

Savamalski fantomi

Piše: Dragoljub Draža Petrović

Kada je polagan drugi temeljac za Beograd na vodi, emitovan je prilog u kome građane po ulicama anketiraju: šta oni misle o ovom historijskim projektu?

Pročitaj

Srbija osporava tužbu porodice ubijenog gardiste

05/05/2016 13:17 | Beograd | Društvo

Srbija osporava tužbu porodice ubijenog gardiste

Piše: V. Jeremić

Država Srbija smatra da porodica ubijenog gardiste Dragana Jakovljevića nema osnova da tuže državu Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu. U svom odgovoru ovom sudu država Srbija se nije bavila tvrdnjama porodice ubijenog gardiste, već se fokusirala na procesne razloge zbog kojih bi, prema njihovim tvrdnjama, tužbu trebalo odbaciti, nezvanično saznaje Danas.

Pročitaj

Može li ljubav da voli, a da ne boli

05/05/2016 13:45 | Psihologija

Može li ljubav da voli, a da ne boli

Da li ste patili zbog ljubavi, da li ste plakali, koliko ste puta pomislili da ljubav boli, da je teško i nemoguće pronaći pravu ljubav, da nemate sreće u ljubavi, i slične stvari?!

Pročitaj

Corax Corax

---------------------------------------------

Pitanje dana

Psihologija

RSSSvet

RSSSrbija

RSSKultura

RSSScena