RSSVesti dana

Država pomogla Pink sa 3,9 miliona evra
29/05/2016 19:29 | Beograd | Društvo

Država pomogla Pink sa 3,9 miliona evra

Piše: Vladimir Kostić

Kada je 2005. godine država osnovala Agenciju za osiguranje i finansiranje izvoza (AOFI) cilj je bio da se pomogne izvoznicima i tako osnaži srpska ekonomija. Tadašnji ministar finansija, Mlađan Dinkić, rekao je da se krediti neće davati bilo kome već samo potvrđenim izvoznicima.

Pročitaj

Savamala: Sada "čiste" teren bez fantomki

29/05/2016 19:59 | Beograd | Društvo

Savamala: Sada "čiste" teren bez fantomki

Piše: R. M.

Najnoviji dokaz da je fantomsko rušenje Iskrinih objekata u Hercegovačkoj samo delić jedne iste dugogodišnje koordinisane akcije zloupotrebe državnih organa s istim ciljem, vidi se na trenutnom primeru pokušaja uklanjanja Iskrinog privremenog kontejnera sa poseda u Hercegovačkoj”, objavio je vlasnik Iskre Dušan Miljević.

Pročitaj

29/05/2016 20:09 | Beograd | Politika

Ustav, Dodik i sankcije Rusiji su odavno poznata očekivanja EU

Piše: S. Č.

Informacije iz diplomatskih krugova o tome da su na poslednjem sastanku ambasadora Kvinte sa Aleksandrom Vučićem, premijerom Srbije, uoči formiranja budućeg sastava Vlade Srbije, na sto pred mandatara stavljena tri jasna zahteva, čije ostvarenje ovi predstavnici zapadnih zemalja očekuju u najkraćem mogućem roku, nisu istine i predstavljaju svojevrsni spin u javnosti, rečeno je Danasu u dobro obaveštenim diplomatskim izvorima, upućenim u sadržaje tih razgovora.

Pročitaj

Sirijci uče turski i maštaju o Evropi

29/05/2016 20:18 | Kilis, Gaziantep, Ankara | Svet

Sirijci uče turski i maštaju o Evropi

Piše: Miloš Mitrović

Elbejli je jedan od dva izbeglička kampa u blizini grada Kilisa, na jugu Turske, udaljen svega desetak kilometara od sirijske granice i oko šezdeset od Alepa. U njemu je trenutno oko 23.000 sirijskih izbeglica - uglavnom iz Alepa, Idliba i okoline - za koje upravitelji kampa kažu da su srećnici.

Pročitaj

Corax Corax

---------------------------------------------

Pitanje dana

RSSSvet

RSSSrbija

RSSSport