(VIDEO) Šta je Danas na meniju: O Topalku, PZE, ali i (op)tužbama u glumačkoj branši 1Foto: Danas

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov podkast koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

Šta je Danas na meniju: O čemu smo razgovarali u devetoj epizodi novog Danas podkasta?

U devetoj epizodi smo razgovarali o takmičenju koje je za nama, a koje je podiglo prašine više nego kad su se Rada Manojlović i Milan Stanković razišli – „Pesma za Evroviziju“. Koliko je stručni žiri bio pozvan da prepravlja volju naroda i da li je volja naroda zaista merodavna kada je u pitanju manipulacija emocijama?

Takođe, govorili smo i o trenutno najvećoj opozicionoj ikoni, naravno posle Seke Aleksić – Milanu Topaloviću Topalku. Kako izgleda kada neko, iz dubine duše, kaže šta mu stoji na istoj, te kroz nepunih par sati postane glavna tema društvenih mreža, ali i predsednikovih govora?

Osim toga, dotakli smo se i sukoba na relaciji Anđela Jovanović – Branislav Lečić, kao i komentara koji najčešće prate slučajeve prijavljenih zlostavljanja ili silovanja. Za sam kraj, osvrnuli smo se i na vesti u nedelji iza nas koje su na nas ostavile najveći utisak.

Celu epizodu možete da pogledate na snimku u okviru ovog teksta, a ona je takođe dostupna i na YouTube kanalu Danasa i podcast platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher i Spotify. Potrebno je da u pretrazi upišete Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari