U trećem kolu Serije A u centru pažnje bio je meč između Milana i Juventusa koji je pripao gostujućem timu minimalnim rezultatom od 1:0, a jedini pogodak na meču postigao je Karlos Tevez posle sjajne asistencije Pogbe.

„Stara dama“ ima maksimalan učinak na startu Serije A (bez primljenog gola) i nalazi se na čelu tabele, a ono zbog čega je ovaj duel bio zanimljiv i van terena je susret bivšeg trenera Milana a sadašnjeg Juventusa, Masimilijana Alegrija, koji je nekada imao sukob sa Filipeom Inzagijem, šefom struke „rosonera“.

Posle lošeg starta u Primeri Real Madrid ne prestaje da deli lekcije, Nakon 5:1 protiv Bazela u Ligi šampiona, „kraljevski klub“ savladao je Deportivo sa 8:2 što je prvi put da su postigli toliko golova na gostovanju u španskom prvenstvu. U strelce su se redom upisivali Ronaldo (29, 41, 78), Hames (36), Bejl (66, 74) i Ćićarito (88, 92). Real je posle četiri kola šesti na tabeli Primere. Branilac titule Atletiko Madrid osvojio je samo bod na svom terenu jer je odigrao nerešeno sa Seltom, a meč je obeležio spektakularan gol Ernandeza za gostujući tim.

U Premijer ligi posle prošle sezone kada je Liverpul bio blizu titule, ove ne prestaje da razočarava. „Redsi“ su zabeležili i treći poraz u samo pet kola, ovog puta od Vest Hema – 3:1. Sa druge strane, Arsenal je za samo pet minuta postigao sva tri gola protiv Aston Vile u gostima i čuvao taj rezultat do kraja, a u strelce su se upisali Ozil i Velbek, dok je Sisoko postigao autogol.

U Bundesligi je bilo najviše iznenađenja jer je aktuelni šampion sa lošim Hamburgom ove sezone odigrao nerešeno (0:0), Šalke je na svom terenu jedva došao do boda protiv Ajntrahta iako je u LŠ zadavao muke Čelsiju, a Borusija Dortmund je poražena od Majnca sa 2:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari