Ukupno četiri poraza zabeležili su pre ovog meča Portland i Indijana od početka NBA lige, a njihov međusobni duel u noći između ponedeljka i utorka pripao je Blejzersima sa 106:102.

Košarkaši Portlanda naneli su tek drugi poraz Indijani, za šta je najzaslužniji bio Lamarkus Oldridž sa 28 poena i 10 skokova, a pratio ga je Demijan Lilard sa dva poena manje u svojoj 100. utakmici u NBA ligi. Pejsersima nije pomoglo da zabeleže trijumf ni to što je Pol Džordž sa 43 poena upisao rekord karijere.

Najuzbudljivije je ipak bilo u Čikagu, gde se odigralo tri produžetka, a slavio je Nju Orleans sa 131:128, dok je pobedničkom timu naruku išlo i što Bulsi imaju problema sa povredama, tačnije Derik Rouz će zbog kolena odsustvovati duži vremenski period. Rekord karijere ubacio je Rajan Anderson (36) za pobednički tim, dok je sa druge strane najbolji bio Luol Deng sa poenom više.

Četiri desetinke pre kraja meča Tim Dankan je doneo pobedu San Antoniju nad Atlantom – 102:100, a ostvario je i odličan ukupan učinak – 23 poena i 21 skok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari