Nedić podneo ostavku 1Foto:FoNet- Aleksandar Koković

Poznati beogradski advokat i član Radne grupe Partizana Vojislav Nedić podneo je ostavku na funkciju koju je obavljao u telu formiranom nakon podnošenja ostavke predsednika kluba Zorana Popovića.

p { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; }p.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

  Nekadašnji potpredsednik kluba iz Humske koji je došao u Humsku krajem 2014. godine kao deo novog rukovodstva posle povlačenja Popovića ostao je u Partizanu kao deo Radne grupe koja je formirana da vodi klub do zasedanja Skupštine u kojoj bi se formiralo novo rukovodstvo. Kao glavne razloge odlaska iz tela koje vodi Ivan Ćurković a u čijem sastavu se nalazi i Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Ivica Iliev i Milan Obućina, funkcioner Srpske napredne stranke je istakao razmimoilaženja sa ostalim članovima pomenutog tela posle koga nikakav dogovor nije moguć.

Visoki funkcioner kluba predao je dopis Radnoj grupi da se povlači iz tog dela obrazlažući razloge zbog čega se odlučio na takav korak.

Dovoljno je da navedem da postoje bitne koncepijske razlike kako u pogledu Partizanove sadašnjosti, tako i budućnosti. U pitanju su suprotstavljena mišljenja koja se, nažalost, nikakvim dijalogom ne mogu promeniti ili bar približiti. Zbog toga bi moje prisustvo na sastancima Radne grupe bilo nesvrsishodno – naveo je Nedić koji se zahvalio članovima pomenutog tela što su ga delegirali za člana skupštine Fudbalskog saveza Beograda na čije mesto će takođe podneti ostavku.

Podsetimo, kompletno rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Popovićem je posle decembarskog poraza od Augsburga podnelo ostavku na insistiranje navijača, da bi u danima posle toga formirana Radna grupa kao prelazno rešenje do formiranja novog rukovodstva.


Tomić opet bez napadača

Mnoge je iznenadio trener Partizana Ivan Tomić odlukom da u kup utakmici protiv Radničkog izvede na teren tim bez napadača, što je neuobičajeno za dosadašnju formaciju „parnog valjka“. Činilo se da je to samo prolazna faza, sve do nedelje veče kada se mladi stručnjak ponovo odlučio na isti korak, ovoga puta na Čairu. Vlahović i Božinov su ostali van startnih jedanaest dok je na mestu lažne „devetke“ bio Saša Ilić koji je hranio loptama crno-bela krila Mihailovića i Stevanovića i doneo pobedu timu iz Humske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari