Site name

SNP Naši pozivaju na gašenje lista Danas

Desničarka organizacija SNP Naši saopštila je da je list Danas "agitprop liberalne i antisrpske kvazi elite" i "jedan od glavnih pokrovitelja lažne države Kosovo".

10

Piše: Danas Online

Beograd 06. maj 2017. 13:05

Foto: BC

Oni su se, kako su naveli u saopštenju, oglasili povodom apela za podršku dnevnom listu Danas, u kojem se poziva da se građani pretplate na elektronsko izdanje lista i daju donacije.

"Ovu inicijativu povela je Kuća ljudskih prava i demokratije koja objašnjava da Danas od samog nastanka podržava rad civilnog sektora i nevladinih organizacija, i da je prepoznatljiv što promoviše suočavanje sa prošlošću, podsećajući na ratne zločine i odsustvo spremnosti za prihvatanje odgovornosti srpske strane za ratove devedesetih godina. U prevodu list Danas je glavni agitprop liberalne, krugodvojkaške i antisrpske kvazi elite koja godinama radi protiv interesa sopstvene države", navodi se u njihovom saopštenju.

Prema njihovim navodima, na meti lista Danas uvek se nalaze patriotske i rodoljubive organizacije, SPC, i ugledni konzervativni mislioci, kojima nikada nije dozvoljeno da iznesu svoje mišljenje u pomenutom listu.

"Takođe, danas je jedan od glavnih medijskih pokrovitelja lažne države "Kosovo", napada na Republiku Srpsku, i svaki vid borbe za očuvanje državnog suvereniteta i integriteta. Akcija Kuće ljudskih prava i demokratije ne zaslužuje nikakvu podršku građana, a Danas treba ostaviti bez ikakvih donacija, kako državnih tako i građana, kako bi se ugasilo glasilo koje isključivo služi za blaćenje sopstvenog naroda i države", ocenjuju u saopštenju.

povezane vesti

komentari (10)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

realista

06. maj 2017.

Kao prvo "ugledni konzervativni misloci" ne postoje jer je nemoguce biti istovremeno i konzervativan i ugledan, mozda kod ovakvih budala. Kao drugo smrt fasizmu napred Danas.

Мука ми је

06. maj 2017.

Не знам ко су ови снп наши , изгледа да су то класични заговарачи пропасти ове државе , заједно су са овим квази србима који је изнедрио назадњачки лоби са социјалистима,јулом,радикалима,хепи и пинком ,..., али ваљда им је јасно да је Србија велика отаџбина правих људи , а ова прашина нестаће брзо! Живео Данас !!

aleksandar

06. maj 2017.

Dao SNS malo parica raspalim nacionalistima da talasaju oko poslednjeg preživelog medija u Srbiji...

Polovni Buntovnik

06. maj 2017.

Pozivam na gašenje "pokreta" SNP Vaši jer su oni glavni agitprop nazadne, polupismene, površne, bajkama devedesetih zadojene i u suštini antisrpske, šatro-patriotske rulje koja iskreno misli da je prikriveno i nama potpuno nedokučivo to što rade za svog godpodara Vučića.

ljubitelj burleski

06. maj 2017.

Dali je i sada IKO normalan ,,čudom,,saznao,kao obavezno ,,naknadnom,,pameću,šta se događa,posle,inauguracije,,,jednog Mladenivić Andrije,za ,,naslednika,,Siniše Malog.i osnivača,,Obraza, pa i saradnika iz jedne JOŠ NEREGISTOVANE,,,STRANKE,Od ,,nekog tamo idiota,iz gradske ,vrhuške,, ništa Nemože d bude,,čudno,,To je još jedna od,,sitnica,,kadrovske vrteške,,,spasiteljskog,,tima,, Glavnog IM ,Kadrovika,,..Za REDAKCIJU DANAS,a ,ovo može da bude još jedan od Velikih Komplimenata,zamislite,,hipotetički, da Vas,,hvali,, neki tamo,, Informer,,.

Miroslav Jovanovic

06. maj 2017.

Mislim, sta reci... Nisu ovo prvi neverovatni, zatupljujuci komentari... Kada neko stavi oglav, naravno da ne vidi i ne razume nista, jer su mu vidici zamuceni nerazumevanjem, ograniceni sitnim potrebama, jer tome oglav i sluzi.

Kalča

06. maj 2017.

Šta je burleska prvog reda? To što su nacifašisti i klerikalci ubeđeni da umeju da misle. Oni mogu da shvate samo ovakav dovoljno prizeman odgovor: Misliti i sr*ti nije isto.

Petar

07. maj 2017.

Ako niste po volji neonacistima, to zanči da ste na dobrom putu.

gile

10. maj 2017.

Nasi. Skupili se ponavljaci.

Lune

13. novembar 2017.

Hm,hmm..potrebno je,da vlast kaze " njihovima " da to nije u redu..sta rade.