SNP Naši pozivaju na gašenje lista Danas

Ostavite komentar


  1. Kao prvo "ugledni konzervativni misloci" ne postoje jer je nemoguce biti istovremeno i konzervativan i ugledan, mozda kod ovakvih budala. Kao drugo smrt fasizmu napred Danas.

  2. Не знам ко су ови снп наши , изгледа да су то класични заговарачи пропасти ове државе , заједно су са овим квази србима који је изнедрио назадњачки лоби са социјалистима,јулом,радикалима,хепи и пинком ,…, али ваљда им је јасно да је Србија велика отаџбина правих људи , а ова прашина нестаће брзо! Живео Данас !!

  3. Dao SNS malo parica raspalim nacionalistima da talasaju oko poslednjeg preživelog medija u Srbiji…

  4. Pozivam na gašenje "pokreta" SNP Vaši jer su oni glavni agitprop nazadne, polupismene, površne, bajkama devedesetih zadojene i u suštini antisrpske, šatro-patriotske rulje koja iskreno misli da je prikriveno i nama potpuno nedokučivo to što rade za svog godpodara Vučića.

  5. Dali je i sada IKO normalan ,,čudom,,saznao,kao obavezno ,,naknadnom,,pameću,šta se događa,posle,inauguracije,,,jednog Mladenivić Andrije,za ,,naslednika,,Siniše Malog.i osnivača,,Obraza, pa i saradnika iz jedne JOŠ NEREGISTOVANE,,,STRANKE,Od ,,nekog tamo idiota,iz gradske ,vrhuške,, ništa Nemože d bude,,čudno,,To je još jedna od,,sitnica,,kadrovske vrteške,,,spasiteljskog,,tima,, Glavnog IM ,Kadrovika,,..Za REDAKCIJU DANAS,a ,ovo može da bude još jedan od Velikih Komplimenata,zamislite,,hipotetički, da Vas,,hvali,, neki tamo,, Informer,,.

  6. Mislim, sta reci… Nisu ovo prvi neverovatni, zatupljujuci komentari… Kada neko stavi oglav, naravno da ne vidi i ne razume nista, jer su mu vidici zamuceni nerazumevanjem, ograniceni sitnim potrebama, jer tome oglav i sluzi.

  7. Šta je burleska prvog reda? To što su nacifašisti i klerikalci ubeđeni da umeju da misle. Oni mogu da shvate samo ovakav dovoljno prizeman odgovor: Misliti i sr*ti nije isto.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.