Janković: Glasajte za sebe 1Foto: sasajankovic.rs

Predsednički kandidat Saša Janković poručio je danas Čačankama i Čačanima da na predstojećim predsedničkim izborima treba da glasaju za sebe, po svojoj savesti.

Neću da vam obećam ništa drugo osim da, ukoliko glasate za mene, nećete imati veća prava od onih koji nisu glasali za mene, poručio je Janković.

Hoću da obećam, istakao je, privrednicima da će imati fer uslove za privređivanje, a ne da moraju da traže članske karte neke stranke da bi dobili posao na tenderu, lekarima da da će imati dobre plate, a ne lažni prekovremeni rad, vojnicima da će biti čuvari svoje zemlje, a ne jedne porodice. Jedan čovek nas je sveo na želudac, da samo razmišljamo da li ćemo imati šta da jedemo i da li ćemo moći da platimo račune, rekao je Janković.

On je poručio da „nije vlast jedan čovek, već su vlast institucije koje treba da vode odgovorni ljudi, i to ne odgovorni partijama, već građanima“.

Zatvorimo oči i zamislimo zemlju u kojoj naša deca idu u školu u kojoj nastavnici nisu socijalni slučajevi, zamislimo naše nezaposlene brata ili sestru koji idu da posao pronađu u službi za zapošljavanje, a ne u politiиkoj stranci, zamislimo doktora koji treba da leči, a ne da mora da bira između mita, besparice i vize za inostranstvo, zamislimo sudiju koji sudi po pravdi, a ne po diktatu. E, u takvoj zemlji želimo da živimo, istakao je Janković. Građanima Čačka obratili su se i novinari Srđan Škoro i Tatjana Vojtehovski i reditelj Kokan Mladenović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari