Site name

Vučić: Spreman sam da sarađujem s Nikolićem

Premijer Aleksandar Vučić nije danas želeo da komentariše medijske tvrdnje da mu je predsednik Srbije Tomislav Nikolić poslao pismo u kojem traži da bude premijer i lider SNS u zamenu za podršku Vučiću na predsedničkim izborima.

2

Piše: M. S.

Beograd 17. februar 2017. 11:55

Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa austrijskom kancelarom Kristijanom Kernom on je kazao da ne želi da se bavi “tračevima, poluistinama, čak i istinama koje se odnose na dnevnu politiku, a ne na državu Srbiju”.

- O temama koje se tiču stranke neću pričati. Od mene ćete uvek čuti dobre i pristojne reči o predsedniku Nikoliću, ma kako se on ponašao. Spreman sam da s njime sarađujem i pre i posle izbora. Pred partijom koju trenutno vodim su veliki izazovi i težak put... Kao da su svi urotili da izgubimo izbore, ali mi ćemo se boriti... Biće teško pobediti, ali borićemo se, kazao je Vučić.

 

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Mala

17. februar 2017.

Nisam ni sumnjao da bi Vučić tek tako bijo bezobrazan i ne ponudijo mu šansu za dogovor. Toma sada bi treba oda bude razumniji jel je strai političar i treba da pusti mlađe političare da pokažu šta znaju.

Goran iz Nis

17. februar 2017.

Dakle sve sto kaze slaze Samo u poslednjih 24h - Necu na ODBOR - eto ga u OBOR -Necu da cujem za Tomu - Spreman sam za dogovor ... Ne mogu da verujem da postoji toliki patoloski lzov !!!